Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  BRP, castigatorul Good Design Japan

BRP, castigatorul Good Design Japan

1 minut
BRP, castigatorul Good Design Japan

BRP, unul din cei mai importanti lideri din industria powersports, si-a dovedit neincetat pasiunea pentru inovatie. Luna trecuta, eforturile echipei au fost rasplatite cu premiul Good Design Japan. Doua premii se incadreaza categoriei Automotive & Transport si au fost decernate pentru design si inovatie. Care sunt modelele castigatoare? Skijetul Sea-Doo FISH PRO si roadsterul Can-Am Ryker.

„Suntem mandri de realizarile de peste ani si faptul ca am primit premiul Good Design Japan este o dovada a muncii noastre. Anul acesta aniversam 50 de ani de design BRP”, a declarat
Denys Lapointe, Vice-Presedinte Senior in cadrul departamentului de Design si Inovatie al BRP.

Juriul Good Design Awards a comentat:

Sea-Doo FISH PRO
„Sea-Doo FISH PRO este o combinatie de aventura si utilitate. O ambarcatiune personala practica pentru pescuit. Imbina distractia cu versatilitatea”.

Can-Am Ryker
„Un vehicul on-road mai mic decat modelel similare ale brandului, care permite personalizarea usoara cu o gama larga de accesorii, manevrabil pentru orice tipologie de rideri”.

Exista posibilitatea ca BRP sa atinga un nou record de premii anul acesta.
Anul trecut a reusit un record de 15 premii pentru design. In 2019, compania a primit 3 premii Good Design Australia si 7 premii Red Dot.