Acasă > Stiri  >  Avantajele versiunii Honda Pioneer 700-4 Deluxe

Avantajele versiunii Honda Pioneer 700-4 Deluxe

2 minute
Avantajele versiunii Honda Pioneer 700-4 Deluxe

UTV-ul Honda Pioneer 700-4 Deluxe are un design care se diferentiaza de cel al altor modele 700-4, insa varianta Deluxe nu se rezuma doar la aspectul modern. Modelul din fruntea seriei 700-4 aduce schimbarea manuala si automata, lucru care ca transforma acest UTV cu patru locuri intr-un vehicul offroad 4×4 mai distractiv si totodata mai eficient pentru diverse sarcini de munca.

Honda Pioneer 700-4 Deluxe

Ce particularitati are versiunea Deluxe?

UTV-ul Honda Pioneer 700-4 Deluxe este dotat cu servodirectie, caroserie vopsita, arcuri de suspensie colorate in contrast, roti din aluminiu si mod de schimbare manuala a treptelor de viteza cu mecanism de schimbare rapida.

Din punct de vedere al motorizarii, acest model detine un un motor cu un cilindru, patru valve, de 675cc. Spre deosebire de majoritatea UTV-urilor, Honda Pioneer 700-4 Deluxe are motorul montat astfel incat arborele cotit este in linie cu cardanul, iar transferul de putere se realizeaza mai eficient.

Ce tip de transmisie foloseste?

Transmisie automata cu trei trepte de viteza si un convertizor de cuplu hidraulic. Acest tip de transmisie este similar cu automatizarea celor mai multe camioane si autoturisme, neexistand asadar centura de actionare. In vreme ce toate modelele Pioneer 700 ofera acest stil de transmisie, doar Pioneer 700 Deluxe și 700-4 Deluxe prezinta modul de schimbare manuala, in combinatie cu modul complet automat.

Ce tip de sistem 4WD are?

Moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential fata blocabil.

Cat de rapid este acest vehicul 4×4 offroad marca Honda?

Modelul 700-4 Deluxe poate atinge 40 mph. Fiind un vehicul offroad utilitar-recreational, Pioneer nu accelereaza la fel de greu ca modelele sportive mai usoare, mai puternice, de 700cc, dar se misca in schimb destul de repede.

Cum este livrata puterea?

Prin intermediul modurilor manuale si automate, pilotul poate utiliza puterea asa cum prefera, mai degraba decat sa fie conditionat de un stil fix de livrare a energiei. Schimbarea manuala face ca acest UTV Pioneer sa se simta mai sportiv pentru calatoriile pe traseu, dar vehiculul dispune si de abilitatea de a intampina provocarile unui teren plin de noroi, fiind totodata un partener extraordinar pentru diverse sarcini de munca.

Modul automat favorizeaza relaxarea si ofera bucuria unei plimbari in offroad.