Acasă > Stiri  >  De ce să-ți iei un proiector LED de la Shark

De ce să-ți iei un proiector LED de la Shark

2 minute
De ce să-ți iei un proiector LED de la Shark

Dacă ești un amator de off road, probabil că nu o singură dată ți s-a întâmplat să te prindă înserarea pe câmpuri sau prin pădure. În asemenea situații, este foarte util să ai montat un sistem de iluminare cu LED-uri, mai ales în cazul în care vehiculul tău nu deține lumini LED încorporate standard.

LED-urile universale de înaltă calitate cum sunt cele fabricate de producătorul Shark de exemplu reprezinta noul standard de upgrade al siguranței în timpul conducerii. Acestea oferă o proiecție puternică pentru vizibilitate excelentă atunci când călătoriți pe drumuri off road în timpul nopții sau când lucrați în arii slab luminate.

Pe piață există o largă varietate de proiectoare LED pentru ATV și SXS. Avantajele celor provenind de la Shark Accesories sunt că vin la pachet cu toate cablurile necesare instalării și sunt foarte ușor de montat. Luminile LED sunt mai luminoase decât becurile cu halogen și oferă rezistență ridicată – la șocuri, vibrații, praf, cu protecție waterproof etc. De asemenea, pot fi folosite cu succes pentru o multitudine de vehicule, nu doar pentru ATV și UTV, ci și pentru buggy, motociclete, SUV-uri, camioane, tractoare, bărci și diverse vehicule multifuncționale în scopul utilizării în interior și în aer liber.

Proiectoarele LED ATV-UTV de la Shark Professional Accessories sunt supuse unor teste de calitate stricte, performanța lor fiind probată în condiții reale de traseu.

În prezent, sistemul de iluminare cu LED-uri câștigă tot mai mult teren în defavoarea celui cu halogen oferind mai multă eficiență și durabilitate. În ofertele producătorilor în domeniu veți găsi inclusiv lumini cu LED-uri disponibile în mai multe tonuri de culoare, existând chiar și programe de schimbare a culorii ce pot fi utile mai ales celor care practică vânătoarea. De pildă, optând pentru LED-uri cu program de lumină verde, veți evita orbirea cerbilor cu fascicul de lumina albă.

În concluzie, dacă veți utiliza faruri cu LED-uri sau proiectoare cu LED, veți beneficia de o viziune mai luminată și mai eficientă a traseului. Recomandăm montarea unui singur rând de LED-uri pe acoperișul unui vehicul de tip SXS, de obicei fiind super suficient pentru a obține o bună vizibilitate noaptea.