Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cele mai tari ATV-uri Can-Am de 2 locuri din industrie

Cele mai tari ATV-uri Can-Am de 2 locuri din industrie

2 minute
Cele mai tari ATV-uri Can-Am de 2 locuri din industrie

Inainte ca vehiculele side-by-side sa ia industria prin suprindere, riderii de ATV-uri care doreau sa impartaseasca aventura in off road cu un prieten se bazau pe modelele cu doua locuri. Desi acestea nu mai sunt la fel de populare ca inainte, segmentul continua sa fie foarte bine reprezentat. In primul rand, exista numeroase trasee care nu permit accesul pentru side-by-side-uri. De asemenea, ATV-urile cu doua locuri sunt mai compacte si pot incapea fara probleme in spatele unei remorci pickup. Nu in ultimul rand, ATV-urile de doua persoane sunt in general mai ieftine decat SXS-urile, ofera o buna eficienta de consum si ocupa mai putin spatiu in garaj.

Pentru fanii off road-ului care cauta un ATV performant ce poate acomoda in conditii de confort un pilot si un pasager, am intocmit o scurta lista ce include cele mai tari ATV-uri Bombardier cu doua locuri de pe piata la ora actuala. Ordinea este aleatorie.

Can-Am Outlander MAX DPS. Niciun alt producator nu detine un lineup de ATV-uri cu doua locuri mai mare decat Can-Am. Disponibile cu faimosul motor Rotax, modelele Outlander cu pachet MAX DPS ofera suspensii moderne, servodirectie Tri-Mode DPS pentru un efort redus in zilele lungi pe traseu, jante din aluminiu si alte dotari standard premium care va vor oferi cea mai buna experienta off-road.


Can-Am Outlander MAX XT. Un ATV Bombardier disponibil in trei variante de motorizare – Rotax V-twin 650cc, V-twin 850cc, V-twin 1000R.

Can-Am Outlander MAX North Edition. In cazul acestui model, dotarile fac diferenta astfel incat indiferent de temperaturile scazute de afara, riderii doritori de senzatii extreme sau cei care intreprind diverse sarcini de lucru beneficiaza de confort sporit.

Can-Am Outlander MAX XT-P. Disponibil in doua variante de motorizare – cea de 79cp Rotax 850 si de 91cp Rotax 1000R, Outlander MAX XT-P detine un pachet standard similar cu cel al lui Outlander MAX, deosebirea constand in colectia impresionanta de optiuni instalate din fabrica (anvelope 14-inch beadlock, display digital 7.6 inch, amortizoare FOX 1.5 Podium QS3, troliu Warn etc.

Can-Am Outlander MAX Limited – o alegere inspirata de ATV de lux cu doua locuri.