Acasă > Stiri  >  ATV-ul Kawasaki Brute Force®300 are calitatile unui invingator

ATV-ul Kawasaki Brute Force®300 are calitatile unui invingator

2 minute
ATV-ul Kawasaki Brute Force®300 are calitatile unui invingator

Lineup-ul 2018 Kawasaki Brute Force ATV se adreseaza in principal fermierilor si tuturor celor care prefera activitatile outdoor de agrement. Se pare ca cel mai popular model din aceasta familie de ATV-uri este Kawasaki Brute Force 300, servind cu brio in indeplinirea multiplelor sarcini de munca din preajma unei cabane sau ferme. De exemplu, se dovedeste a fi un ajutor nepretuit pentru transportul de hrana pentru animale, echipamente si diverse unelte de lucru.

     

Specialistii in domeniu se declara multumiti de performantele ATV-ului Kawasaki Brute Force 300 2018, considerand ca detine trasaturile pe care le regasim in mod normal la modelele mult mai scumpe si mai mari.

ATV-ul Kawasaki Brute Force 300 reprezinta de fapt un model sportiv entry-level, practic si versatil, ideal chiar si pentru riderii mai tineri si fara multa experienta. In continuare, vom ilustra cele mai importante caracteristici ale sale din punct de vedere tehnic, referindu-ne la motorizare, tipul suspensiilor, dar si la alte aspect, cum ar fi estetica acestui vehicul 4×4 offroad.

Modelul ATV Kawasaki Brute Force 300 vine dotat cu motor in 4 timpi cu 1 cilindru, indeajuns de puternic de 271cc 21CP si este prevazut cu suspensii reglabile (suspensie fata cu brat dublu si suspensie spate bascula, ambele reglabile cu 5 optiuni). Suspensiile din dotare prezinta un rol major, asigurand accesul la o intreaga diversitate de trasee cu teren accidentat, cu pante abrupte si greu de accesat.

Seria de beneficii cuprinde si echiparea cu o cutie de viteze automata CVT cu 2 trepte si marsarier alaturi de tractiune de tip 2WD.

Instrumentarul de bord digital include urmatoarele: nivel combustibil, vitezometru, treapta, ceas, viteza, indicator trip si indicator treapta. Asadar, pilotul va dispune de toate informatiile necesare pentru o calatorie offroad completa.

  

Un alt avantaj il constituie prezenta portbagajului fata (20 kg) si a portbagajului spate cu sarcina maxima de 30 Kg accesorizat cu carlige de securizare, spatiul destinat depozitarii fiind suplimentat de buzunarul situat in partea laterala si de compartimentul rezistent la apa dispus in partea frontala.

Design-ul acestui model de ATV Kawasaki este insufletit de o schema grafica deosebita. Riderii au la dispozitie doua variante – alb sau negru (Bright White / Super Black).

In concluzie, robustul ATV Kawasaki Brute Force, rezultat al ingineriei avansate Kawasaki Heavy Industries, poate oferi o experienta totala offroad pentru cine vrea sa exploreze zone cu teren accidentat sau cu teren variabil, fara niciun compromis.