Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2020 TGB TARGET 600 EPS

2020 TGB TARGET 600 EPS

1 minut
2020 TGB TARGET 600 EPS

ATV-ul TGB TARGET 600 EPS a primit o serie de upgrade-uri pentru sezonul 2020 si este complet pregatit de actiune.
Sportivul TGB Target 4×4 este disponibil in varianta cu servodirectie si se remarca printr-o schema grafica atractiva ce imbina negrul mat cu accente galben-neon.

Datorita servodirectiei EPS, noul Target este capabil sa ofere o plimbare mai placuta. La nivel tehnic, un rol important il joaca motorul puternic si de incredere, la care se adauga tractiunea selectabila 2WD/4WD si diferentialul fata blocabil. Motorul monocilindru, 561cc, SOHC este cuplat la o cutie de viteze automata CVT cu trepte L/H/N/R/P. Sistemul de esapament este montat central. Suspensiile fata si spate cu brat dublu in A favorizeaza o experienta de riding lina pe orice tip de teren.

Cu o agilitate peste medie si capabil sa infrunte conditii extreme off road, acest ATV TGB depaseste standardele in clasa din care face parte. In plus, ofera un raport excelent pret-calitate. Prin suma specificatiilor tehnice inalte, modelul de fata are toate sansele sa devina partenerul preferat de distractie al celor care iau parte la intreceri de profil sau pur si simplu doresc o aventura outdoor mai putin conventionala.