Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cele mai puternice ATV-uri Polaris in sezonul 2020

Cele mai puternice ATV-uri Polaris in sezonul 2020

2 minute
Cele mai puternice ATV-uri Polaris in sezonul 2020

Cele mai puternice ATV-uri Polaris in sezonul 2020 ofera performanta de neoprit. Pe langa manevrabilitate dovedita in conditii dificile de teren, atunci cand te bazezi pe modelele Sportsman XP 1000 EPS sau pe Scrambler XP 1000 S beneficiezi de simplificarea zilei de munca si de o pilotare distractiva. De exemplu, varianta de ATV Polaris Sportsman XP Touring EPS cu schema de culoare Silver Pearl aduce scaun pasager integrat si la fel ca versiunea standard include in dotari un troliu Polaris de ultima ora, un accesoriu util si practic. Modelele Sportsman XP 1000 sunt disponibile cu mai multe scheme de culoare atractive care ii confera un aer dinamic si agresiv, de exemplu pe rosu sau pe negru. Motorizarea ProStar 925cc, 2 cilindri, 4 timpi, pe racire este capabila sa livreze 90 cai putere.

In afara de lansarea vehiculelor side-by-side pentru sezonul 2020 RZR si Ranger, Polaris a acordat atentie si liniei sale de ATV-uri astfel incat noua generatie Scrambler si Sportsman dispune de un sasiu complet nou – mai mare, mai indraznet, mai puternic decat oricand, conceput special pentru cele mai dure conditii de teren.

Noul ATV Polaris Scrambler XP® 1000 S este proiectat sa depaseasca provocarile terenurilor accidentate si dificile.

Cele doua ATV-uri Polaris, Sportsman si Scrambler XP 1000 S sunt inspirate in sezonul 2020 de SSV-ul RZR XP 1000 de la care imprumuta diferentialul fata. De asemenea, beneficiaza de transmisie optimizata, cu componente mai puternice care lucreaza excelent alaturi de cursa mai lunga, anvelopele mai mari si garda la sol mai inalta. Anvelopele 27” Duro Powergrip II au o constructie agresiva si un profil unic si sunt create sa reziste la impact si sa ofere aderenta maxima in conditii variate de traseu.