Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV-uri Can-Am: optiuni de pachete

ATV-uri Can-Am: optiuni de pachete

2 minute
ATV-uri Can-Am: optiuni de pachete

Optiunile de pachete oferite de constructorul canadian fac mai usoara selectia ATV-ului de care ai nevoie! Fie ca esti un proaspat initiat in aventura off road, fie ca esti un veteran cu multe trasee la activ, line-up-ul ATV Can-Am iti da ocazia sa gasesti exact partenerul 4×4 pe care ti-l doresti.

Pachetul MAX – modelele MAX sunt ATV-uri cu sasiu lung care ofera capacitate de transport de 2 locuri. Acomodeaza in conditii optime de confort pilotul si un pasager.

Pachetul DPS – Dynamic Power Steering reprezinta tehnologia de asistenta la pilotare care permite mai multa putere la viteze joase si mai putina putere la rularea cu viteza inalta; totodata, reduce efortul depus de rider.

Pachetul XT – modelele XT se invidualizeaza prin upgrade-uri si accesorii aditionale. Pot consta in protectie exterioara suplimentara, bare de protectie, echiparea cu troliu.

Pachetul XT-P – „P” vine de la performanta, iar modelele XT-P preiau echipamentele XT carora le adauga upgrade-uri precum amortizoare FOX 1.5 Podium QS3, troliu Can-Am HD, plus diverse piese de fabrica.

Pachetul X xc – aici se incadreaza vehiculele 4×4 de teren Can-Am construite special pentru cross-country. Caracteristicile sunt gandite pentru performanta pe traseu.

Pachetul X mr – este conceput pentru pilotare prin noroi inalt. Include dotari mud-riding specifice: snorkel, protectii exterioare, suspensii tunate, anvelope de noroi.

Special Edition – aceasta serie este dedicata cu predilectie unei utilizari specifice in anumite medii. De pilda, versiunea North Edition este pregatita special pentru a infrunta provocarile iernii, vine echipata cu aparatoare de vant, manere incalzite si cutie de viteze cu angrenaj redus, ideal pentru arat. Varianta Mossy Oak, pe de alta parte, este destinata pasionatilor de vanatoare; se distinge prin schema de culoare exclusiva camuflaj Mossy Oak Break-Up Country, detine cauciucuri cu 6 straturi 26 in. Carlisle ACT HD si portbagaje multifunctionale prevazute cu sistem LinQ pentru atasarea rapida a accesoriilor.

6X6 – pentru tractiune superioara in cele mai solicitante conditii, ATV-urile 6×6 dispun de inca doua roti pentru a depasi orice obstacol.