Accesorii agricole si de gradina pentru ATV

In afara distractiei de care poti avea parte in off road, ATV-urile mai detin o super-putere: versatilitatea. Pentru ca se adapteaza usor pe trasee dificil de accesat, ATV-urile pot servi cu succes in cadrul aplicatiilor utilitare diverse. De exemplu, in sezonul de toamna devin cei mai de incredere aliati pentru muncile pe camp, in livada si in jurul gospodariei. Echipat cu accesorii agricole pentru ATV potrivite, vehiculul tau 4×4 de teren se va dovedi un ajutor practic. In plus, va reduce din timpul de lucru, permitandu-ti sa obtii mai mult randament.

Toamna este un sezon foarte activ pentru ca au loc lucrarile de recoltare, transport si depozitare ale produselor agricole.
Afla ce accesorii pentru ATV iti pot fi de folos pentru activitati pe camp sau in gradina proprie!

Pentru transportul de unelte cu ATV-ul, poti personaliza vehiculul din dotare fie cu o bara utility cu suport dublu, fie cu o bena de transport care se monteaza in partea din spate a ATV-ului, prevazuta cu spatar pentru pasager. De asemenea, iti poate fi de folos un sistem de remorcare cu carlig de prindere.

Cum faci cea mai buna alegere in materie de accesorii agricole? Opteaza pentru produse care provin de la producatori recunoscuti in domeniu! Pe lista se inscriu Arctic Cat, Iron Baltic si Shark Accessories.

O activitate importanta a lunilor octombrie-noiembrie consta in pregatirea terenului pentru culturi, indeosebi pentru campania de primavara, necesitand eliberarea suprafetelor agricole de resturile vegetale. De asemenea, este bine ca toate terenurile agricole sa fie arate inainte de a incepe iarna.

  • Plug ATV/UTV. Modelele light duty si heavy duty de la Iron Baltic se pot atasa rapid la ATV-uri, UTV-uri sau tractoare si pot fi utilizate pentru cultivarea, pregatirea terenurilor agricole si pentru indepartarea furajelor de pe terenuri sau nivelarea diverselor suprafete.
  • Tocator purtat ATV. Poti alege un tocator profesional pentru taiat iarba, buruienile si alte tipuri de vegetatie. Acest accesoriu se remorcheaza usor cu ATV-ul.
  • Dispozitiv Imprastiere / Semanare. Util cand se finalizeaza pregatirea patului germinativ si are loc semanatul la culturile de toamna.
  • Nivelator Teren ATV un accesoriu creat pentru a va ajuta cu nivelarea de exploatare. Modelul de nivelator teren ATV Iron Baltic Land Roller poate fi utilizat impreuna cu ATV-ul sau tractorul pentru nivelarea campurilor cultivate si intarirea solului sau nivelarea gazonului.
  • Grebla ATV-UTV
  • Kit sprayer pentru ATV-uri – util pentru intretinere culturi sau imprastiere substante.

Va recomandam sa achizitionati accesorii pentru ATV-uri de la producatori si dealeri autorizati, pentru a evita sa fiti pacaliti si sa cumparati un produs defect!!