Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Motociclete Aprilia Hypernaked 2021

Motociclete Aprilia Hypernaked 2021

2 minute
Motociclete Aprilia Hypernaked 2021

Tuono V4 este singura motocicleta Hypernaked alimentata de un motor 65° V4, unica in termeni de putere, atribute tehnice si alte caracteristici. Privind performanta, motocicleta Aprilia de fata ramane neschimbata. Lineup-ul RSV4 vine echipat cu una din cele mai performante motorizari. Modelul Aprilia de fata vine echipat cu motor 1077cc V4 care dezvolta 175 cp si un cuplu incendiar, dominand categoria din care face parte si se remarca prin echilibrul perfect intre structura sasiului, cu optimizari derivate din lumea curselor MotoGP si pachetul electronic. Modelul RSV4 vine echipat cu motor 1099 cc capabil sa livreze maximum 215 cai putere.

Aprilia Tuono V4 si Tuono V4 Factory
Motocicleta Tuono V4 si-a castigat reputatia de generator de adrenalina si in timp ce adopta caracteristicile unui street sport bike, poate de asemenea face fata cu succes calatoriilor pe distante lungi, avand integrate noi featuri la nivel de confort, ca de exemplu: ghidon ridicat, caroserie gandita pentru protectie sporita, spatiu mai mult pentru pasager si scarite mai joase. Conceputa pentru a intalni cerintele unui public exigent, versiunea Factory detine in completare o serie impresionanta de componente, printre care sistemul de suspensie semni-activa Öhlins Smart EC 2.0. Modelul standard Tuono V4 detine suspensie complet ajustabila.

Aprilia Tuono V4 are un stil unic, livrand distractie pe strada si performanta pe circuit. Cu omologare Euro 5 si un nou sistem de evacuare, sunetul motorului V4 ramane la fel de atragator pentru pasionatii de motociclism. Schema de culoare moderna: Tarmac Grey – Glacier White. Varianta Factory este disponibila pe negru (Aprilia Black) si permite personalizarea in functie de preferintele fiecarui rider.

Motocicleta Aprilia Tuono V4 2021 vine cu upgrade-uri la nivel electronic. Dispune de sase moduri de pilotare, dintre care trei pentru circuit, doua pentru strada si unul care poate fi configurat de pilot. Se pot face modificari la nivel de ABS, control al tractiunii, wheelie control, franarea motorului etc. Aceleasi optimizari le-au primit pentru sezonul 2021 si modelele superbike Aprilia RSV4.

Constructorul din Noale a adaugat in gama si varianta Tuono V4 X, cu 18 kg mai usoara decat modelul pentru strada, dar cu mai multi cai putere. Aceasta editie limitata a fost creata in doar 10 unitati.