Acasă > Stiri  >  Anvelopele SunF in promotie la ATVROM

Anvelopele SunF in promotie la ATVROM

3 minute
Anvelopele SunF in promotie la ATVROM

SUN-F este o companie specializata in producerea de anvelope off-road aftermarket, care ofera o gama variata de modele performante pentru diverse vehicule din acest segment off-road, de la dirtbike-uri, la ATV si side-by-side. Inca de la infiintarea sa, SUN-F a proiectat, testat si dezvoltat anvelope impreuna cu rideri implicati in diverse competitii internationale, dar si cu specialisti din industrie, utilizand informatiile si experienta lor in realizarea unei linii impresionante de anvelope cu diverse aplicatii.

Pe langa calitatea si performanta anvelopelor realizate pentru ATV-uri, UTV-uri, kart-uri, dirtbike-uri, scutere sau buggy-uri, produsele companiei SUN-F puncteaza decisiv la capitolul pret accesibil, acesta aflandu-se intr-un raport excelent cu performanta oferita.

Una dintre gamele de succes ale companiei, recunoscuta si apreciata de iubitorii si utilizatorii de ATV-uri si UTV-uri din toata lumea, o reprezinta gama SunF A033, specializata atat pentru ATV-uri, cat si pentru UTV-uri.

SunF A-033 All Terrain ATV Tyre se mandreste cu un pattern greu incercat si testat pentru a avea rezultate excelente in orice conditii de teren si meteo, avand un design similar cu Maxxis Bighorn si fiind compus dintr-o structura cu 6 straturi, rezistenta in conditii extreme si la orice obstacol. Aspectul agresiv, dublat de un pattern non directional, ofera o stabilitate sporita, atat in conditii de noroi sau apa, cat si pe asfalt sau pietris, fiind foarte versatil si promitand o performanta accesibila. In plus, anvelopele de 6 straturi din gama A-033 All Terrain ATV sunt conforme cu reglementarile europene, avand marcajul E care atesta acest lucru.

A-033_f

Sun F A-033 12-ply Run Flat ATV Tires reprezinta o alta gama performanta de anvelope, avand o structura de 12 straturi, fiind prima din industrie care ofera o astfel de structura atat pentru ATV-uri, cat si pentru UTV-uri. Cum ii spune si denumirea, se bazeaza pe tehnologia Run Flat, ruland fara aer, deci fara o bataie de cap suplimentara, care ar fi grija pentru stabilirea presiunii in anvelope. Dispunand de un perete lateral foarte dur, care pastreaza rigiditatea anvelopei fara sa fie umflata cu aer, aceste anvelope sunt de natura sa asigure o performanta sporita pe terenurile cele mai accidentate, oferind o siguranta ridicata si eliminand grijile legate de penele de cauciuc.

UTV-Run-Flat-Tires-300x300

SunF A-033 Run Flat Tire si SunF A033 All Terrain ATV Tyre sunt disponibile in urmatoarele variante: 25×8-12, 25×10-12, 26×9-12, 26×11-12, 26×9-14, 26×11-14, 27×9-14, 27×11-14, 29×9-14, 29×11-14.

In ceea ce priveste compatibilitatea, vestea buna este ca anvelopele SunF A-033 sunt compatibile cu marea majoritate a modelelor de ATV si UTV de pe piata, indiferent de producator, insa se recomanda cu insistenta ca inainte de achizitionarea anvelopelor sa luati legatura cu dealer-ii pentru verificarea compatibilitatii cu acestea.

Untitled1

Anvelopele SunF sunt in aceasta perioada in promotie in reteaua magazinelor ATVROM la preturi speciale, in consecinta, contactati-ne pentru oferta completa!