Acasă > Stiri  >  Accesorii de iarna in promotie la ATVROM

Accesorii de iarna in promotie la ATVROM

4 minute
Accesorii de iarna in promotie la ATVROM

Calendaristic, a inceput deja iarna. Si in unele zone ale tarii, mai ales in cele inalte, deja a nins si stratul de zapada e deloc neglijabil si incepe sa creeze probleme. In acest context si mai ales, in perspectiva ninsorilor care vor veni, ATVROM va ofera cateva solutii practice care sa vina in ajutorul proprietarilor de ATV-uri sau UTV-uri care intentioneaza sa-si usureze viata de iarna, in jurul casei si a gospodariei.

Lame de dezapezire

Propunerea noastra vine de la producatorul american Shark Cycle, specialist in lame de zapada de peste 150 de ani, cu un important aport in sistemele de inovare si adaptare a acestor lame pentru diferite categorii de vehicule, inclusiv ATV-uri si UTV-uri.

Oferta noastra cuprinde lamele Shark Snow Plow 52 (132 cm) cu adaptoare, in varianta negru si portocaliu. Sunt realizate din polietilena durabila, ale caror performante sunt recunoscute a fi superioare lamelor “clasice” din otel, fiind mult mai usoare, mai silentioase, nu zgarie suprafetele curatate si nu ruginesc. De asemenea, sunt mai flexibile, la orice temperatura, iar sistemul de prindere de vehicul nu preseaza pe caroseria ATV-ului sau a UTV-ului dvs. Lama Shark are o lungime de 132 cm, o inaltime mare, usurand dezapezirea, sistem de montare cu arcuri de amortizare care preiau impactul la lovirea de corpuri dure, un kit usor de montat/demontat si are posibilitatea de ridicare electrica. Desi sunt proiectate in special pentru zapada, lamele pot fi utilizate si in restul anului, pentru inlaturarea pamantului, pietrisului sau nisipului, desigur in cantitati rezonabile.

Shark-Accessories-Shark-Snow-Plow-52-132cm-cu-adaptoare_575

Lanturi anti-derapante

Un alt producator de succes in domeniul accesoriilor speciale pentru iarna, adaptabile vehiculelor tip ATV/UTV este compania Cycle Country, care ofera, printre altele, lanturi anti-derapante special proiectate.

In oferta noastra veti putea gasi seturi de lanturi anti-derapante Cycle Country 8-size V-Bar, proiectate sa ofere o tractiune ideala pe timp de iarna, pe suprafete alunecoase sau acoperite cu zapada. Aceste lanturi vin sub forma unui kit de instalare, o cutie de plastic si geanta de transport. Sunt compatibile cu urmatoarele dimensiuni 21 x 10 x 8, 22 x 11 x 9, 22 x 10 x 10. Varianta Cycle Country 9-size V-Bar e compatibila cu urmatoarele dimensiuni: 22 x 11 x 10, 22x 10 x 12, 25 x 8 x 12. In fine, Cycle Country 10-size V-Bar sunt compatibile cu dimensiunile de anvelope 25×12-9, 25×11-10, 26×10-12. Astfel, oferta noastra acopera majoritatea modelelor de ATV-uri si UTV-uri pe care le comercializam.

Cycle-Country-SET-LANTURI-ANTIDERAPANTE-8-SIZE-V-BAR_575

Set senile

Tot de pe continentul nord-american, de data aceasta din Canada, producatorul TJD ofera o gama larga de senile adaptabile vehiculelor ATV si UTV, destinate aventurilor extreme in zapada, dar care asigura o tractiune optima si in folosirea cu caracter utilitar.

Ne-am oprit asupra senilelor TJD XGEN III TRACK 116, proiectate in special pentru vehiculele side-by-side, care ofera un sofat la fel de lin ca si in cazul anvelopelor. Un set include 4 senile cu adaptoare (senile fata 98″ x 12 1/2″ si senile spate 116″ x 15″), rezultatul fiind atat ridicarea garzii la sol cu cca. 12,5 cm, dar si cresterea lungimii vehiculului cu acelasi numar de cm. Senilele sunt realizate dintr-un material pe cat de rezistent si durabil, pe atat de usor. De asemenea, nu sunt limitate la utilizarea exclusiva pe zapada, putand fi folosite si in noroi, nisip sau chiar teren accidentat.

In oferta ATVROM veti putea descoperi si senile destinate ATV-urilor, precum si senile utilizate in agrement, curse sau activitati utilitare.

XGEN116-B-large

Sararite

Sararita sau Spreader, asa cum este cunoscuta in industrie, pe plan extern, are multiple utilizari indiferent de anotimp, dar daca se apropie ninsorile, ne rezumam la folosirea ca utilaj de imprastiere a sarii pe drumuri. Evident, nu ne referim tocmai la drumurile publice, care ar trebui sa fie in sarcina autoritatilor, ci la drumuri secundare, de acces, pe care ni le dorim dezapezite si greu de acoperit ulterior cu zapada. Se pot imprastia in alte perioade ale anului seminte, pamant sau orice altceva.

Ne intoarcem pentru oferta noastra la producatorul american Cycle Country, care ne ofera modelul de sararita ATV Cycle Country 4S Spreader, dotata cu un motor de 12 V, viteza reglabila, scut de protectie, agitator incorporat, avand o capacitate de aproximativ 68 kg de material, depinde de natura acestuia. Imprastierea substantelor, de exemplu a sarii, se poate realiza in cinci trepte diferite care regleaza densitatea “jetului” dupa dorinta.

Spreader

ATVROM va sta la dispozitie cu mult mai multe produse, provenind de la diferiti producatori, de aceea puteti sa consultati lista accesoriilor de iarna de pe site-ul nostru.

Toate aceste accesorii prezentate se afla in promotie la ATVROM in aceasta perioada, putand sa le achizitionati la cele mai bune preturi din tara. Contactati-ne pentru o oferta completa!