Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Accesorizeaza ATV-ul cu o cutie potrivita!

Accesorizeaza ATV-ul cu o cutie potrivita!

2 minute
Accesorizeaza ATV-ul cu o cutie potrivita!

Fie ca vrei sa iesi cu ATV-ul la plimbare, fie ca vrei sa rezolvi sarcini utilitare in medii off road, vei avea nevoie de o cutie pe care sa o atasezi de vehicul. Cutiile si cosurile pentru ATV au rolul de a mari capacitatea de depozitare. Sunt extrem de folositoare cand vine vorba de stocarea in siguranta a unor piese de schimb pentru situatia in care intervine o defectiune la vehicul, pentru a transporta sculele necesare pentru depanarea ATV-ului sau pentu depozitarea unei prelate etc.

Cei mai cunoscuti producatori pe piata de cutii si cosuri pentru ATV-uri sunt Kolpin, Kimpex, Polaris, TGB, Sikkia, GKA, CF Moto si Can-Am Bombardier. In calitate de distribuitor oficial al acestor branduri in Romania, va punem la dispozitie o gama larga de cutii si cosuri pentru ATV, realizate din material textil si din plastic, de mai multe marimi.

Te sfatuim sa optezi pentru o cutie ATV confectionata din material rezistent! Exista modele prevazute cu doua compartimente care se pot atasa prin intermediul unui sistem quick release (eliberare rapida) si chiar cutii laterale prevazute cu spatar pentru pasager.

Pentru un proprietar de ATV, nimic nu este mai convenabil decat sa detina un spatiu de depozitare si sa poata transporta diverse materiale si ustensile. Asadar, un accesoriu care sa permite acest lucru va fi mai mult decat bine-venit, adaugand un plus de personalitate vehiculului tau. Un alt accesoriu util este suportul. Suporturile reglabile pentru cutiile de ATV reprezinta un must-have. Exista modele universale, care se potrivesc oricarei cutii fata/spate, se ataseaza foarte usor si au un finisaj rezistent la umezeala. Suporturile se pot ajusta in asa fel incat sa fie compatibile cu aproape orice cutie pentru ATV.  Exact ce iti trebuie atunci cand pleci intr-o mica excursie!