Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Atuurile tehnologice ale motocicletei Kawasaki Ninja H2

Atuurile tehnologice ale motocicletei Kawasaki Ninja H2

2 minute
Atuurile tehnologice ale motocicletei Kawasaki Ninja H2

In ciuda configuratiei cu patru cilindri, Ninja H2 capabila de 300 cai putere se bazeaza pe tehnologii dezvoltate special pentru motorul supercharged pe care il are in dotare.

La fel ca alte modele din lineup-ul de motociclete Kawasaki, si rapida Ninja H2 vine echipata cu sistem Ergo-Fit ce permite unei tipologii largi de rideri sa o piloteze simtindu-se in largul lor. ABS-ul (Anti-lock Brake System) nu lipseste nici el, asigurand performante de franare si stabilitate de top. Tot pentru franare stabila, motocicleta hypersport de fata a fost dotata cu tehnologie K-ACT (Kawasaki Advanced Coactive-braking Technology) ABS. Pentru schimbarea rapida a vitezelor, inginerii japonezi au optat pentru KQS (Kawasaki Quick Shifter). ECU este capabil sa livreze cantitatea optima de combustibil si de aer catre motorul supercharged prin intermediul tehnologiei Electronic Throttle Valves. Nu in ultimul rand, KLCM (Kawasaki Launch Control Mode) se ocupa de optimizara acceleratiei.

Alte tehnologii importante: KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KEBC – Kawasaki Engine Brake Control, ambreiaj Assist & Slipper Clutch, plus cel mai avansat sistem de control al tractiunii dezvoltat de Kawasaki – KTRC (Kawasaki TRaction Control) cu 3 moduri (9 nivele), conectivitate la smartphone etc.
Schema de culoare: Mirror Coated Spark Black

<iframe width=”600″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/brg-Es54SB4″>
</iframe>