Prezentare 700CL-X 2020

Constructorul chinez CF Moto a dezvaluit nu demult (cu ocazia EICMA 2019) un nou model de motocicleta de talie medie. Este vorba despre naked-ul in trei variante: Sport, Adventure si Heritage. 700CL-X se bazeaza pe un motor 692.2 cc parallel-twin, racire cu lichid, pe injectie, cuplat la o cutie de viteze in 6 trepte. Acest nou concurent pe piata va livra 75 cai putere si un cuplu maxim de 66,6 Nm.

Sistemul de suspensii include furca inversata pe fata si amortizor pe spate. Motocicleta CFMoto 700CL-X va detine ca echipamente standard frane pe disc puternice si sistem ABS, la care adauga instrumentar LCD cu Bluetooth pentru conectivitate la smartphone. De asemenea, riderii vor beneficia de cruise control ca dotare standard pe toate cele trei versiuni ale modelului.

2020 700CL-X este prima motocicleta CF Moto cu design modern retro si cea mai puternica lansata de producator pana la acest moment. Ca si restul modelelor din seriile apartinand CF Moto (NK, MT si GT), 700CL-X are designul creat de Kiska, cei responsabili de styling-ul motocicletelor KTM si Husqvarna.

Unul din punctele forte ale lui 700CL-X consta in atentia pe care inginerii au acordat-o ergonomiei. In vreme ce variantele Sport si Heritage au jante din aluminiu, modelul Adventure are jante cu spite si cutii de depozitare laterale. Rezervorul are o capacitate de 13,5 litri.

CF Moto 700CL-X Heritage se aseamana cu Yamaha XSR700. Daca performantele sale se vor ridica la nivelul asteptarilor, cu siguranta modelul va atrage rapid foarte multi fani. 700CL-X va aparea in reprezentante cel tarziu la mijlocul 2020.