Acasă > Concursuri  >  CONCURS „Cea mai sexy atv-ista”

CONCURS „Cea mai sexy atv-ista”

2 minute
CONCURS „Cea mai sexy atv-ista”

Iata inca o provocare pe care ATVRom o lanseaza catre prietenii sai!
Un concurs pentru cei mai indrazneti dintre voi!

Trimite-ne o poza cu vecina, sora, prietena, mama, verisoara, etc, pe un ATV sau langa un ATV – important e sa putem deduce din aceasta poza ca iubeste motor-sportul si ATVurile. Poza trimisa poate fi votata o singura data de la acelasi IP. putand fi vizibila pe site-ul ATVRom timp de o luna in sectiunea dedicata concursului. La sfarsitul lunii poza care primeste cele mai multe puncte din partea vizitatorilor nostri va fi declarata castigatoare! Astfel dupa ce poza pe care ai trimis-o este aprobata de echipa ATVRom si postata pe site, invita-ti toti prietenii sa viziteze site-ul nostru si sa-ti voteze poza ajutandu-te astfel sa castigi.

Premiul consta intr-o sedinta foto pentru “Cea mai sexy ATVista” si un echipament complet pentru ATV (casca, bluza, pantalon, manusi) pentru cel/cea care ne-a trimis poza castigatoare!

Regulament de desfasurare concurs “Cea mai sexy ATVista”!
La concurs pot participa toti vizitatorii saitului nostru indiferent de varsta sau nationaitate care inteleg si respecta regulile de desfasurare ale acestuia. Votul se poate face o singura data pe zi de la acelasi IP. Poza care aduna cel mai mare punctaj va fi declarata castigatoare.

Va rugam sa ne trimiteti poze facute de voi in care apar persoane de la care aveti acordul sa folositi aceste poze.

Atentie!
Asigura-te ca imaginile introduse de tine nu sunt furate, sau folosite impotriva vointei persoanelor fotografiate si ca iti asumi intreaga raspundere pentru ele.
ATVRom.ro isi rezerva dreptul de a selecta imaginile alese pentru publicare online.
Fiecare utilizator are dreptul de a solicita inlaturarea pozelor folosite fara acordul personal la adresa de contact: concurs@atvrom.ro

Click aici pentru mai multe detalii: https://www.atvrom.ro