Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  4 vehicule off road tip UTV pentru fermieri

4 vehicule off road tip UTV pentru fermieri

2 minute
4 vehicule off road tip UTV pentru fermieri

Un ATV solid, fiabil si performant poate deveni o unealta de munca de nepretuit. E un fapt dovedit si un lucru stiut in special de cei care locuiesc in zone rurale si au ca activitate principala munca la ferma ori care intreprind diverse activitati agricole. De asemenea, vehiculele 4×4 de teren tip side-by-side sunt la fel de utile pentru a duce la indeplinire sarcini solicitante in medii dificil de accesat.

Cand vine vorba de activitati in cadrul fermei, nu exista timp de pierdut. De aceea, echipamentul joaca un rol important. Au fost dezvoltate multe tehnologii pentru a dota SSV-urile sportive, dar in acelasi timp, producatorii au tinut cont si de cerintele fermierilor: capacitate cargo mai mare, fiabilitatea motorului in conditii dure, performanta la tractarea unor incarcaturi grele. Acestea sunt principalele caracteristici-cheie ale succesului in activitati utilitare. In continuare, iti prezentam 5 SxS-uri cu pronuntat caracter utilitar care se bucura de popularitate pe piata la ora actuala.


2020 Can-Am Traxter PRO XT

Can-Am Traxter Pro este o optiune fantastica. Modelul de side-by-side Can-Am cu motor 976cc Rotax V-Twin dispune de un sasiu modern si ofera capacitate de remorcare inalta, plus dotari de ultima ora si capacitate de stocare marita.

2020 Kawasaki Mule Pro-FXT. O alegere inspirata de SxS, alaturi de modelul FX din gama aceluiasi constructor. La necesitate, Mule Pro-FXT permite transformarea cabinei de 3 persoane in spatiu de acomodare pentru sase persoane, prin restrangerea spatiului cargo.

Yamaha Viking EPS. Un vehicul side-by-side versatil si care ofera stabilitate extraordinara in situatii dificile pe traseu. Cu toate ca in ultimii ani nu a adus multe upgrade-uri, ofera suficienta putere pentru a duce la indeplinire sarcini de munca variate si detine o cutie de viteze Yamaha Ultramatic CVT. Dupa marturiile pilotilor care au in curte acest model, sunt rare cazurile in care experimenteaza probleme la curea.

2020 Polaris Ranger 1000. In primul rand, modelul de SxS de talie mare de fata ofera avantajul accesibilitatii, in comparatie cu modelele concurente. Un partener utilitar ideal pentru transportul de incarcaturi diverse, confortabil pentru pilot si pasager, spatios si manevrabil.