Acasă > Stiri  >  Yamaha Tracer 900 – o motocicleta noua sport-tourer in 2018

Yamaha Tracer 900 – o motocicleta noua sport-tourer in 2018

2 minute
Yamaha Tracer 900 – o motocicleta noua sport-tourer in 2018

Motocicleta Yamaha FJ-09 a fost una dintre motocicletele sport-tourer preferate ale publicului de la lansarea ei in 2015. Acum Yamaha ii da titulatura de Tracer si scoate pe piata modelele Tracer 900 si 900 GT, disponibile din a doua jumatate a anului 2018.

Modelului clasic Tracer 900 i se vor face  modificari ale aspectului si rafinari ergonomice menite sa ii imbunatateasca confortul pentru mersul cu pasager. Ambele sei, ale pilotului si pasagerului, sunt noi. Scaunul pilotului poate fi ajustat pe inaltime cu 1,5cm. Parbrizul va fi inaltat, iar manerele sunt mai inguste si ajustabile. Pasagerul va beneficia de maner modificat pentru o prindere mai buna si mai mult spatiu la picioare. Cei de la Yamaha au vrut, de asemenea, o bascula mai lunga pentru o siguranta sporita pe spate.

Yamaha Tracer 900

Lucrurile devin si mai interesante in cazul lui Tracer 900 GT. Alaturi de imbunatatirile deja mentionate, Yamaha a adaugat cateva componente cu adevarat de calitate regasite si pe alte modele: in sfarsit primeste suspensiile ajustabile de la MT-09, un display TFT (thin film transistor) si manere incalzite. Varianta standard detine cruise control si schimbator de viteze quickshifter.

Portbagajul integrat este inclus in varianta standard pentru GT si optional pentru Tracer 900. Amandoua modelele utilizeaza platforma cros-planuri in trei cilindri cu care varianta originala FJ-09 a devenit faimoasa. Pentru cei care vor mai multa sportivitate decat o motocicleta clasica de touring, dar nu sunt pregatiti sa treaca direct la un motor ADV, Tracer 900 si 900 GT sunt optiunea perfecta.