Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  3 cauciucuri de noroi pentru ATV

3 cauciucuri de noroi pentru ATV

2 minute
3 cauciucuri de noroi pentru ATV

Montează anvelopele potrivite pe ATV-ul tău dacă nu vrei să rămâi blocat!

Nu este exclus să pornești pe traseul off road preferat pe vreme însorită și numai bună de colindat, iar la un moment dat situația să se schimbe. Fii pregătit! Doar așa te vei distra pilotând ATV-ul din dotare indiferent de condițiile de teren sau de vreme. În cazul în care ai nevoie de anvelope de noroi pentru ATV / SXS, poți opta cu succes pentru cauciucuri off road de la Kenda, SUN-F, Maxxis, ITP, Duro sau CST.

În continuare, îți prezentăm aleatoriu 3 modele de anvelope pentru ATV / SXS profesioniste.

✔ SunF A024 Mud/Trail – anvelope off road concepute să înfrunte inclusiv provocările unui traseu plin de noroi. Aceste cauciucuri cu profil direcțional prezintă niște proeminențe cu aspect agresiv în zona umerilor, fapt ce determină o tracțiune sporită pe suprafețele dificile.

✔ ITP Mega Mayhem – renumele atârnă greu în opinia multor offroadiști, iar un brand care este în „joc” de ani buni este ITP.
Compania a furnizat modele de anvelope pentru ATV și SxS numeroșilor rideri interesați să beneficieze de o experiență optimă pe traseu. Printre cauciucurile cele mai populare produse de ITP se numără Mega Mayhem și oferă o bună aderență chiar și pe cele mai alunecoase și umede terenuri. Adâncimea profilului de 1,5 inch și cele 6 straturi oferă performanțe dovedite în zone cu noroi.


✔ Kenda 299 Bear Claw

Construite de producătorul recunoscut la nivel internațional Kenda, anvelopele Bear Claw sunt recomandate aproape pentru orice ATV și vă vor ajuta să înfruntați cu brio obstacolul secțiunilor cu noroi și apă adâncă.