Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Husqvarna TE 300i

2022 Husqvarna TE 300i

2 minute
2022 Husqvarna TE 300i

Un exponent de seama al segmentului enduro sub emblema Husqvarna Motorcycles este modelul TE 300i. Pentru sezonul 2022, acesta vine cu upgrade-uri semnificative, atat tehnice, cat si estetice.
In primul rand, este vorba despre optimizari in zona suspensiei, setarile pentru furca si amortizor fiind revizuite. Asadar, rezultatul consta intr-un feedback mai bun pentru rider. De asemenea, ofera tractiune imbunatatita datorita echiparii cu anvelope premium Michelin Enduro. Puterea de franare superioara este asigurata de noul sistem hidraulic Braktec, in orice conditii de pilotare. Schema de culoare gri si accentele pe galben electric adauga un look modern.

Motorul performant in 2 timpi are beneficiul vibratiilor reduse. Cadrul cu protectii standard favorizeaza extra durabilitate. Geometria a fost gandita pentru a permite un feedback superb, fara egal, alaturi de stabilitate de exceptie in linie dreapta. Sistemul de racire a fost inteligent integrat cadrului, eliminand necesitatea tevilor suplimentare, iar radiatorul este fabricat din aluminiu de mare rezistenta cu CFD (computational fluid dynamics).
Ambreiajul Braktec de inalta calitate, nou, garanteaza rezistenta la uzura, cu aproape zero mentenanta.
Livrarea puterii se face in functie de preferintele si necesitatile pilotului prin intermediul Map Select Switch (Map 1, Map 2).

Cu atribute tehnice inalte si un aspect atractiv, Husqvarna TE300i promite aventuri enduro palpitante celor care isi propun sa cucereasca un teren extrem, in competitii de profil sau pentru pura distractie.

Caracteristici principale:

  • motor monocilindru in 2 timpi, 293.2 cm³ cuplat la o cutie cu 6 viteze
  • pornire electrica
  • frane pe disc
  • suspensie fata WP XACT-USD, cursa 300 mm
  • suspensie spate WP XACT, cu monoamortizor, cursa 300 mm
  • garda la sol 360 mm
  • sa de inaltime 950 mm