Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Polaris RZR PRO XP

2021 Polaris RZR PRO XP

2 minute
2021 Polaris RZR PRO XP

Du pilotarea la urmatorul nivel cu SSV-ul sport Polaris RZR PRO XP 2021!

Capabil sa dezvolte 181 CP, acest vehicul powersports cu latimea 64″ din gama de SxS-uri Polaris are fani numerosi printre veteranii off road-ului si reuseste sa domine concurenta prin agilitatea, capacitatea si versatilitatea dovedite in conditii de teren extreme. Un side-by-side din categoria sport conceput special pentru cei care practica un stil de riding agresiv si cauta adrenalina. Cel mai versatil model al seriei RZR.

Cele mai importante caracteristici ale lui RZR PRO XP consta in echiparea cu motor Turbo H.O, 4 timpi DOHC, 2 cilindri, supraalimentat, 925cc, racire cu lichid cuplat la o cutie de viteze automata PVT (Polaris Variable Transmission), la care se adauga tractiune selectabila AWD/2WD, suspensii optimizate off road si amortizoare FOX 2.5 Podium cu tehnologie Live Valve (amortizare controlata electronic), plus frane fata si spate puternice pe discuri hidraulice.

Pachetul standard este completat de sistem electronic de control al suspensiei DYNAMIX 2.0, sistem de iluminare cu LED, jante 14-inch din aluminiu, ecran tactil de 7″ Ride Command, conectivitate smartphone Bluetooth si USB. Si pentru ca face parte din clasa premium, modelul de fata a primit si sistem audio premium Rockford Fosgate (cu 2 tweetere, 2 difuzoare frontale, amplificator 400W). Nu in ultimul rand, SSV-ul Polaris RZR PRO XP 2021 se distinge prin schema de culoare atractiva pe rosu cu negru (Performance Red).