Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 KTM 450 SX-F

2021 KTM 450 SX-F

2 minute
2021 KTM 450 SX-F

KTM 450 SX-F 2021 primeste laude la nivel de motorizare, suspensie, ergonomie si franare, devenind un partener motocross demn de podium.

Puncte forte:

  • cea mai usoara motocicleta din clasa sa, cu rezervorul plin
  • rapida, manevrabila
  • sistem de franare excelent, cel mai bun in clasa sa
  • suspensie imbunatatita.

Admirat pentru cuplul motorului, sasiul lung si ingust, greutatea usoara si franele moderne, KTM 450 SX-F se plaseaza pe locul trei, pentru al doilea an consecutiv, in topul intocmit de revista de profil Dirt Rider.
Update-uri pentru 2021: ECU revizuit, setari pentru suspensiile fata si spate imbunatatite, anvelope Dunlop Geomax MX33 noi, carcasa noua pentru contor ore functionare, plus grafica si schema de culoare atractive. O aditie notabila pentru modelul Factory Edition este unitatea de conectivitate care vine standard si este integrata instrumentarului de bord, permitand riderului sa realizeze conexiunea wireless via apliacatia MyKTM. Caroseria variantei Factory Edition este imbracata in grafica diferita, Red Bull KTM Factory Racing. In afara de schema de culoare distincta, versiunea de fabrica vine echipata cu evacuare Akrapovic, cadru portocaliu, roti KTM Factory, scut de protectie din compozit, capac pentru transmisie Hinson Racing, disc pe fata semi-flotant, sa Factory, unitate de conectivitate/MyKTM app standard.
Motorizarea 450cc SOHC 4 timpi este atractiva indeosebi pentru riderii profesionisti si veterani, dar si pentru pilotii amatori si fanii de dirtbike-uri KTM datorita usurintei in manevrare. Cutie cu 5 viteze. Rezervorul este cel mai mare in clasa sa si ofera acceasi capacitate ca Husqvarna FC 450 si GasGas MC 450F. O alta caracteristica notabila consta in zgomotul redus, SX-F fiind al doilea cel mai silentios model in clasa sa, dupa FC 450. SX-F vine dotat cu control al tractiunii, launch control si moduri de pilotare.