Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Kawasaki Z900RS

2021 Kawasaki Z900RS

2 minute
2021 Kawasaki Z900RS

Motocicleta Kawasaki Z900RS 2021 impresioneaza prin stilul autentic Modern Clasic.

Modelul Z900RS se bazeaza pe motorul 948cc capabil sa dezvolte maximum 111 cai putere si detine in exclusivitate cateva caracteristici, printre care instrumentarul cu doua cadrane analogice si afisaj LCD multifunctional integrat, combinand astfel aspectul retro cu tehnologia moderna. La nivel tehnic, motocicleta Kawasaki de fata se distinge prin franele fata moderne (cu 2 discuri de ø300 mm cu etriere radiale monobloc, 4 pistoane) care contribuie la o forta de franare usor de controlat si care sunt infrumusetate cu sigla Kawasaki imprimata cu laser. In plus, Z900RS beneficiaza de sistem KTRC (Kawasaki TRaction Control) astfel incat va asigura atat performanta sportiva, cat si siguranta in abordarea sectiunilor de drum alunecoase sau umede.

Spiritul legendei Kawasaki Z1 din anii ’70 isi gaseste expresia maxima in noua Z900RS!

Motocicleta Z900RS detine elemente de stil inspirate de Z1, cum ar fi forma iconica de lacrima pentru rezervorul de combustibil, alaturi de farul oval pe fata si stopurile cu lumini LED complete.

Acest naked inspirat de modelele old-school are un stil atemporal, detalii atent lucrate si finisaje rafinate. Caracterul sau este subliniat de motorul cu 4 cilindri in linie, la vedere.
Greutatea redusa, sasiul rigid si geometria optimizata favorizeaza o manevrabilitate de invidiat. Pentru a pastra caracterul retro, linia Z900RS se deosebeste fata de Z900 prin pozitia mai putin inclinata spre fata.

Motoarele Kawasaki cu patru cilindri in linie sunt recunoscute pentru zgomotul lor, dar in cazul de fata constructorul japonez realizeaza primele cercetari privind designul sunetului, in cautarea notei auditive perfecte pentru acest model.

Tehnologii din dotare: sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, control al tractiunii KTRC (1 mod), indicator de pilotare economic pentru eficienta de consum crescuta.