Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Kawasaki Z H2

2021 Kawasaki Z H2

2 minute
2021 Kawasaki Z H2

Seria Z a constructorului japonez de motociclete, Kawasaki, este renumita datorita performantei greu de egalat si styling-ului Sugomi, iar line-up-ul de modele 2021 nu face exceptie. Varful de lance al gamei de motociclete naked de strada este modelul 2021 Z H2.

Kawasaki Z H2 este un hypernaked cu motor supraalimentat, un partener excelent pentru tranzit urban si in afara orasului, gandit pentru pasionatii de viteza care nu vor compromisuri cand vine vorba de experienta de riding.

Al doilea capitol din istoria Z a inceput prin lansarea lui Z H2. Cu agilitate de invidiat, modelul de fata se bazeaza pe un motor supraalimentat cu 4 cilindri in linie, 998 cc, racire cu lichid. Transmisia moderna, pechetul electronic, cadrul ultra-usor Trellis, componentele de inalta performanta Showa la nivel de suspensii, franele Brembo de ultima generatie, si sistemele de schimbare rapida a vitezei – KQS, Kawasaki Launch Control Mode – KLCM, de control la viraje Kawasaki Cornering Management Function – KCMF, Electronic Cruise Control, modurile de pilotare integrate, ambreiajul Assist & Slipper alaturi de instrumentarul color digital TFT si conectivitatea la smartphone via RIDEOLOGY THE APP plus farurile LED au ca rezultat o motocicleta Kawasaki cu performanta de exceptie.

Pentru sezonul 2021, Kawasaki Z H2 vine cu schema de culoare Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black.