Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Gasgas EC 250

2021 Gasgas EC 250

2 minute
2021 Gasgas EC 250

Traieste experienta enduro la cote inalte pilotand o motocicleta Gasgas EC250!

Gama enduro Gasgas include motociclete in 2 timpi si in 4 timpi, concepute cu standarde inalte pentru a furniza o experienta de riding plina de adrenalina, dar si sigura.

2021 Gasgas EC 250 este o motocicleta in 2 timpi pregatita pentru curse enduro si care va impinge limitele la maxim atunci cand situatia o impune. Acest dirtbike Gasgas ofera o livrare lina a puterii, mentenanta usoara si dispune de tehnologie EFI.
Modelele enduro Gasgas sunt construite sa arate bine si sa performeze la un nivel ridicat de performanta, iar caroseria joaca un rol important asigurand armonie completa intre vehicul si rider si contribuie la ergonomie perfecta pentru mai multa libertate de miscare. Designul modern si schema de culoare pe rosu reflecta personalitatea spaniola vibranta. Saua are design ergonomic si permite confort superior la pilotare in toate conditiile. Cadrul usor din otel este rezultatul folosirii celor mai noi tehnologii in domeniu si impreuna cu geometria optimizata contribuie la cea mai buna stabilitate si manevrabilitate crescuta chiar si pe cele mai dificile terenuri.

Motocicletele 250 cc in 2 timpi reprezinta de multa vreme alegerea pilotilor pasionati de enduro, oferind cea mai buna combinatie de putere si constructie usoara. Modelul Gasgas EC 250 dispune de motor monocilindru cuplat la o cutie cu 6 viteze si livreaza o performanta incredibila, plus consturi de intretinere reduse si beneficiaza de un sistem de injectie electronica avansat si alte echipamente la cele mai bune standarde. Cu un consum scazut si emisii reduse, Gasgas EC 250 este o alegere inspirata de enduro dirtbike!

Pentru putere de franare superioara, control sporit si o abordare cu incredere a obstacolelor de pe traseu, intreaga gama enduro de motociclete Gasgas vine echipata cu frane Braktec.

Sistem de management al motorului – EMS. Toate modelele GASGAS EC in 2 timpi beneficiaza de cel mai avansat sistem de management al motorului (EMS), ceea ce inseamna ca riderii nu trebuie decat sa se concentreze asupra traseului de parcurs. „Creierul” sistemului este unitatea de control electronic (ECU), updatata cu cele mai recente harti digitale pentru a oferi performanta.
Alte caracteristici: pornire electrica; rezervor 8.5 l; suspensie fata FRONT WP XPLOR-USD, cursa 300mm; garda la sol 360 mm, suspensie spate WP XACT cu monoamortizor, cursa 300mm; sa de inaltime 950 mm.