Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2020 ATV TGB Blade 1000i LTX

2020 ATV TGB Blade 1000i LTX

1 minut
2020 ATV TGB Blade 1000i LTX

Ce va atrage imediat atentia asupra ATV-ului TGB Blade 1000i LTX este designul ultra-modern cu lumini LED complete, plus faptul ca „sub capota” veti descoperi o motorizare serioasa, pe langa care si o serie de caracteristici ce contribuie la o experienta de off road riding spectaculoasa.

ATV-ul TGB Blade 1000i LTX ridica din nou stacheta in categoria din care face parte. Modelul are un aspect mai stilat, mai sofisticat si agresiv datorita designului frontal cu sistem de lumini inovator cu LED-uri. Printre caracteristicile majore amintim cutia CVT noua imbunatatita cu componente japoneze si bratul in A realizat din material special. O aditie o constituie si grilajul fata detasabil care ajuta la curatarea usoara a radiatorului pentru o viata mai lunga.
Din echiparea standard mai face parte servodirectia Variable Dynamic Power Steering (DPS) cu trei moduri, sasiul extins ce permite acomodarea unui pasager, troliul 3000 lb, jante 14 inch din aluminiu, carligul de remorcare si amortizoare hidraulice EVO de inalta performanta.