Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2020 Polaris General XP 1000 – urmatorul nivel

2020 Polaris General XP 1000 – urmatorul nivel

3 minute
2020 Polaris General XP 1000 – urmatorul nivel

Generatia 2020 de side-by-side-uri Polaris General XP 1000 este construita sa duca riderul la urmatorul nivel in off road. Cele mai capabile vehicule General cu doua si patru locuri dezvoltate vreodata de constructorul american.

Prin ce se caracterizeaza noile SXS-uri Polaris General XP 1000:

• 64-inch (162.5 cm) latime • styling agresiv, performanta si confort imbunatatite
• Anvelope 30-inch Pro Armor Crawler
• Suspensii avansate cu cursa de 14-inch pe fata si pe spate
• 13.5-inch garda la sol (class-leading)

In septembrie anul trecut, Polaris Off Road a introdus pe piata cel mai avansat adventure crossover al sau ce dispune de latime 64-inch – Polaris GENERAL® XP 1000. Modelul este disponibil in variantele cu doua si patru locuri, livreaza 100 cai putere si are o garda la sol marita. Un vehicul 4×4 de teren versatil, care nu se da inapoi din fata provocarilor pe trasee dificile.

Intreaga linie GENERAL XP 1000 a fost reproiectata, cu optimizari de design si inginerie pentru a garanta o aventura outdoor care sa corespunda celor mai inalte cerinte din partea utilizatorilor. Modelele sport-utilitare se caracterizeaza printr-un echilibru desavarsit intre performanta si functionalitate.

Presedintele Polaris Off Road, Chris Musso, a declarat: „In calitate de lider in industrie, avem obiectivul de a lansa vehicule care sa intreaca asteptarile”. Conform acestuia, lineup-ul General XP 1000 aduce beneficiile pe care le cauta pilotii interesati de segmentul crossover side-by-side.

Performanta de neoprit pentru a aborda orice teren, indiferent de conditii. Dintre dotarile standard merita amintite troliul Polaris Pro HD 2041 kg (4,500-lb) si bara de protectie joasa cu profil sportiv.

Versatilitate inalta. Confort imbunatatit chiar si la parcurgerea de distante mari. Sasiul dintr-o singura bucata imbunatateste rezistenta fara a compromite agilitatea si amortizoarele premium Walker Evans Velocity servesc pentru un condus mai lin si control sporit.

SxS-urile GENERAL XP 1000 si XP 4 1000 vin echipate cu faruri LED care asigura o excelenta vizibilitate. In plus, includ aparatori pentru protectia in fata resturilor de pe traseu si noroiului.

Totul de la motorul performant ProStar 1000 in 4 timpi, 2 cilindri, DOHC cuplat la cutia de viteze automatica PVT cu trepte P/R/N/L/H si capabil de 100 cai, si pana la sistemul audio (Stage 1 Audio Rockford Fosgate – liderul de sisteme audio premium aftermarket) a fost gandit pentru a completa experienta de riding.

Modelele gamei GENERAL XP 1000 ofera capacitate de stocare de 23L. Fiecare compartiment de depozitare poate fi accesat cu usurinta din interiorul cabinei. Alte dotari: oglinda retrovizoare, acoperis Sport durabil si usi pentru protectie superioara.

Pachet RIDE COMMAND. GENERAL XP 1000 este disponibil cu pachetul RIDE COMMAND care include ecran touch 7-inch si Rockford Fosgate Stage 4 Audio.

Linia GENERAL XP 1000 este disponibila cu schemele de culoare Matte Navy Blue si Glossy Stealth Grey.