Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Review motocicleta 2020 Kawasaki Z125

Review motocicleta 2020 Kawasaki Z125

2 minute
Review motocicleta 2020 Kawasaki Z125

Foarte multi piloti incepatori sunt interesati de o motocicleta supla, manevrabila si suficient de puternica pentru a face fata navetei zilnice catre serviciu sau scoala. Un astfel de model este si motocicleta Kawasaki de serie Z si capacitate 125cc. In continuare, va prezentam principalele puncte forte ale motocicletei Kawasaki Z125 ABS 2020. Acest naked de strada poate fi condus cu permis categoriile A1, A2 si B.

Suspensie spate Uni Trak – contribuie la stabilitate si la absorbtia optima a socurilor, imbunatatind manevrabilitatea sportiva. Permite ajustarea in 5 moduri pentru a acomoda un pasager sau bagaje. Suspensia fata cu furca telescopica, 37mm cursa asigura manevrabilitate de invidiat.

Instrumentarul complet digital confera un look modern.

Cutia cu 6 viteze completeaza performanta la rularea pe strada, este creata special pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum, iar riderul are posibilitatea de selectare usoara a vitezei dorite in functie de necesitati.

Livrarea lina a puterii este un alt atu al motocicletei entry-level de strada Kawasaki Z125. Motorizare monocilindru 125 cm3, 4 timpi, racire cu lichid, pe injectie; pornire electrica.

Sa de inaltime joasa ERGO-FIT. Pentru modelul Z125 din sezonul 2020, este disponibila o sa confortabila ERGO-FIT (-25 mm) ce favorizeaza o pozitie de pilotare joasa.

Echipamentul standard include o unitate compacta ABS pentru a facilita controlul in orice situatie.

Design modern, dinamic si zvelt, cu unghiuri ascutite, specific modelele de serie Z. Pozitia dreapta de riding si ghidonul lat pentru un control optim la navigarea prin traficul urban.
Styling-ul de supernaked inspirat de motocicletele de capacitate mai mare ale gamei Z pune in valoare potentialul sportiv al modelului de fata. De asemenea, merita amintit cadrul Trellis de greutate usoara, compact. Aspectul agresiv este completat de jantele usoare 17-inch.

Franele fata si spate pe disc, etriere cu doua pistoane, cursa 290mm si respectiv, 220mm ofera performanta deosebita la franare.
3 scheme de culoare atractive sunt disponibile pentru sezonul 2020:
– Metallic Flat Spark Black / Pearl Flat Stardust White (negru-alb)
– Metallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black (negru)
– Candy Lime Green / Metallic Spark Black (verde-negru)