Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2020 Indian Scout Bobber Sixty

2020 Indian Scout Bobber Sixty

1 minut
2020 Indian Scout Bobber Sixty

O motocicleta atractiva prin styling-ul old school, accesibila si competitiva

Line-up-ul 2020 de motociclete Indian Scout include pe langa modelul popular Bobber si o versiune de greutate mai usoara a acestuia: Indian Scout Bobber Sixty. Modelul de fata reprezinta o optiune mai accesibila pentru riderii care cauta un motor 999cc premium, cu estetica ireprosabila si un styling complet negru (de la motor, sa, pana la rotile negre cu 5 spite).

Indian Scout Bobber Sixty se remarca de la prima vedere prin stilul minimalist si brut si aduce 78 cai putere. Manevrabilitatea usoara si centrul jos de greutate al motocicletei completeaza lista de atuuri. Modelul a prelut designul lui Scout Bobber si pozitia de pilotare agresiva, distingandu-se prin cateva elemente care ii confera un look unic.

Faci parte din categoria de rideri care prefera sa isi personalizeze motocicleta? Iti poti lasa amprenta optand pentru o gama diversificata de 140 de accesorii. Pe scurt, Indian Scout Bobber Sixty este o motocicleta pe care te poti baza pentru naveta zilnica sau pentru calatorii in afara orasului.