Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2020 Can-Am Traxter PRO si Limited

2020 Can-Am Traxter PRO si Limited

2 minute
2020 Can-Am Traxter PRO si Limited

Producatorul Can-Am a adaugat lineup-ului 2020 Defender HD10 / 2020 Traxter HD10 inca doua versiuni de side-by-side-uri cu pronuntat caracter utilitar, modelele PRO si Limited. Inainte de a intra in detalii despre fiecare, este important de stiut ca orice model din gama Defender / Traxter beneficiaza de un motor Rotax 1000cc V-Twin mai silentios in noul sezon. Noua motorizare este capabila sa livreze 82 cai putere. Sistemul de evacuare a fost de asemenea optimizat pentru reducerea zgomotului in timpul rularii. De asemenea, greutatea acestor vehicule a fost diminuata cu 5% fata de modelele predecesoare. O alta imbunatatire se refera la dotarea cu un sistem de suspensii nou pentru toate modelele 2020 Can-Am ale gamei Defender (cu brat dublu in A).

Cei care isi doresc sa aiba alaturi un coleg de munca modern echipat si de incredere indiferent de conditiile de teren pot miza pe modelele Traxter / Defender PRO DPS si PRO XT. Bazate pe sasiul mai lung MAX cu 115.5-inch ampatament, side-by-side-urile mentionate vin standard din fabrica cu o cutie cargo care poate fi transformata in platforma in functie de necesitati. Capacitatea de incarcare a noilor modele se ridica la 771 kg (1700 pounds).

Descopera modelele side-by-side Can-Am 2020!

Pe de alta alta, optiunea pentru versiunea Limited aduce mai multe caracteristici de lux. Fiecare model in editie Limited vine echipat cu incalzire si aer conditionat standard, inclusiv cu setarea „Auto” pentru reglarea temperaturii din cockpit, o dotare unica pe segmentul de vehicule de teren 4×4 de tip side-by-side. Cabina dispune de aparatoare de vant, stergatoare si geamuri electronice. Variantele Limited ofera fie 3 locuri, fie pot acomoda 6 persoane, oferind o capacitate de remorcare de 1133 kg (2500 pounds). O multitudine de alte upgrade-uri din fabrica sunt incluse, printre care merita amintite urmatoarele: troliu de 2041 kg (4500 pounds), jante din aluminiu 14-inch, display digital de 7.6 inch si altele.