Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul 2020 Can-Am Spyder RT si RT Limited

Lineup-ul 2020 Can-Am Spyder RT si RT Limited

2 minute
Lineup-ul 2020 Can-Am Spyder RT si RT Limited

Roadster-ele gamei 2020 Spyder RT si modelele in editie limitata RT Limited se disting prin multiplele imbunatatiri gandite de inginerii Can-Am dupa ce au primit feedback din partea posesorilor de vehicule cu trei roti Spyder RT.

Telul principal de a creste nivelul de confort la rularea pe distante mari a fost atins simultan cu adaugarea de noi optiuni de personalizare. Prin urmare, orice viitor rider al unui roadster Can-Am Spyder din lineup-ul Luxury Touring al BRP are acum mai multe posibilitati de a-si indeplini viziunea cu privire la propriul vehicul, in functie de necesitati si de preferinte.

Legat de roadster-ul in varianta Limited, merita mentionat ca acesta vine echipat cu motorul Rotax® 1330 ACE™, 3 cilindri in linie, pe racire cu lichid si injectie electronia, fiind capabil sa atinga puterea maxima 115 cp (85.8 kW) la 7250 RPM.

Caracteristicile si dotarile prin care se remarca noul model Can-Am Spyder sunt numeroase. Va prezentam cateva dintre cele mai semnificative.

Ultra-sconfortabil: in afara spatiului largit de depozitare, pachetul Limited ofera manere si sa incalzite.
Lumini Led premium
Aparatoare de vant cu reglare electrica a inaltimii si functie de memorie automata. Portbajaj compatibil cu accesoriile Linq.
Compartiment pentru manusi
Sistem BRP Audio Premium cu radio, USB, Bluetooth.
Ecranul color 7.8” LCD ofera prin BRP Connect™ posibilitatea integrarii de aplicatii smartphone diverse.

Nu in ultimul rand, pilotii de Spydere pot opta pentru o paleta diversificata de echipamente Spyder: casti de protectie, protectii si imbracaminte (tricouri, manusi, cizme si multe altele).

2020 Can-Am Spyder RT Limited – Specificatii motor

Motor: Rotax 1330 ACE, racire cu lichid, 3 cilindri in linie, control electronic al acceleratiei
Putere: 115 cp (85.8 kW) @ 7,250 rpm
Cuplu: 96 lb.-ft. (130.1Nm) @ 5,000 rpm