Acasă > Stiri  >  2018 Indian Scout Bobber a intrat in familia de motociclete Indian

2018 Indian Scout Bobber a intrat in familia de motociclete Indian

1 minut
2018 Indian Scout Bobber a intrat in familia de motociclete Indian

Modelul midsize Bobber 2018 este un nou membru in familia de motociclete Indian Scout si se bazeaza pe puternicul motor V-Twin care pulseaza 1100cc. Raportul putere-greutate recomanda aceasta motocicleta Indian pentru calatorii lungi, dar si pentru oras. Cei aproape 100 de cai putere vin intr-un ambalaj usor de manevrat in orice situatie.

motor indian scout bobber 2018

Motocicleta Bobber este o versiune imbunatatita a verisorului sau, modelul Scout, cu suspensii spate coborate. Pentru o pozitie optima a pilotului, s-a preferat coborarea suspensiei spate cu 25mm, iar scarile au fost amplasate mai sus. Beneficiaza de un design in stil clasic, are motor innegrit si neacoperit, restul accesoriilor – tevi de esapament, ghidon de tip street tracker, oglinzi, cadru si far fata fiind tot negre.

Se poate spune ca motocicleta Indian Scout Bobber este potrivita pentru riderii incepatori, ea prezentand fiecare din urmatoarele caracteristici: este foarte usoara, mica si ingusta. De asemenea, poate fi o optiune inspirata si pentru femeile pasionate de motociclism, deoarece ofera avantajul manevrabilitatii, fara a sacrifica puterea.

indian scout bobber

Asadar, putem sa intrevedem ca acest Scout Bobber va avea cu siguranta parte de succes, gratie personalitatii sale usor de remarcat pe carosabil.