Acasă > Stiri  >  UTV-ul Mosquito, look “periculos” si 180cp

UTV-ul Mosquito, look “periculos” si 180cp

1 minut
UTV-ul Mosquito, look “periculos” si 180cp

Iata un vehicul 4×4 offroad cu infatisare neobisnuita, construit de Klement si botezat “Mosquito”, probabil datorita faptului ca arata precum o insecta furioasa, gata de razboi. Acest UTV Mosquito este alimentat de motorul Yamaha R1 – 1000cc, in 4 timpi, 4 cilindri, ofera 188 CP si este dotat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte.

utv mosquito

Klement a proiectat modelul Mosquito pentru performante de top off-road si este gata sa se inscrie in seria Rally Raid din Europa si in clasa de UTV-uri la Cupa Mondiala Cross-Country FIA. Viteza maxima a acestui vehicul atinge in jur de 105 km / h. Dispune de servodirectie, socuri King sau Fox si frane Brembo.

utv mosquito

UTV-ul Mosquito are 198 cm latime, ampatament de 249 cm si cantareste in jur de 748 kg. Avand in vedere pretul, putem spune ca nu este destinat productiei in masa, ci mai degraba construit pentru pilotii care participa la raliuri. Klement l-a cotat la 65000 £, adica in jur de 88000 $. Cert este ca daca iti cumperi un Can-Am X3 Turbo si faci unele modificari, iesi mult mai ieftin.