Acasă > Stiri  >  Sea-Doo are surprize placute pentru cumparatori in 2018

Sea-Doo are surprize placute pentru cumparatori in 2018

2 minute
Sea-Doo are surprize placute pentru cumparatori in 2018

In cadrul unui eveniment realizat pentru presa, Sea-Doo a prezentat ultimele caracteristici adaugate ski-jet-urilor sale pentru 2018. Este vorba, in primul rand despre conceptul de “living room onboard” pentru liniile GTX, RXT si modelele Wake Pro 230. Mai exact, acest concept de living la bord inseamna ca bancheta modulara a pasagerului se poate demonta si intoarce invers cand ambarcatiunea este oprita, permitand pasagerului si soferului sa stea la o sueta in largul apei. Cand bancheta este scoasa cu totul, platforma de 0,2 mp devine destul de incapatoare pentru doua persoane care vor sa se relaxeze la plaja.

Sea-Doo-GTX-2018

Noua platforma Sea-Doo include sistemul de montare accesorii LinQ, sistem care are deja o traditie de un deceniu pentru snowmobilele Ski-Doo si care a fost introdus recent pe vehiculele off-road Can-Am. Acum va fi disponibil si pe linia Sea-Doo GTXRXT si Wake Pro 230. LinQ permite montarea facila a accesoriilor. Pentru inceput, Sea-Doo va avea 3 accesorii: un rezervor portabil de 18l, o geanta cargo de 25l si un cooler de 19l. Un ski pylon pentru atasarea corzii de ski nautic vine ca optiune pentru liniile GTX si RXT si standard pentru linia Wake.

Daca accesoriile pentru ski jet-uri nu au fost asa de cerute pana acum, cei de la Sea-Doo cred ca odata cu montarea sistemului de prindere LinQ ele vor fi mult mai atractive. Daca pana acum montarea unui cooler putea sa ia si 20 minute, acum va fi o problema de secunde. Plus ca unii clienti vor fi deja familiari cu sistemul LinQ de pe vehiculele off-road pe care le detin, iar accesoriile vor deveni astfel inter-schimbabile.

Sea-Doo-RXT-2018

O alta caracteristica cu care Sea-Doo se mandreste este noul sistem audio de 100 watti. Conexiunea se poate face facil prin Bluetooth in timp ce telefoanele vor fi protejate de apa intr-un compartiment inchis care dispune si de conector USB pentru incarcarea telefonului in timpul mersului. Conectorul USB este standard pentru GTX Limited si optional pentru GTX, RXT si Wake Pro 230.

In plus fata de imbunatatirile aduse pe partea de lifestyle, Sea-Doo a imbunatatit de asemenea stabilitatea ambarcatiunilor sale printr-un scaun mai jos si printr-o carena mai ascutita.