Acasă > Stiri  >  Promotie de sarbatori: Can-Am Outlander L MAX 570 DPS la un pret special!

Promotie de sarbatori: Can-Am Outlander L MAX 570 DPS la un pret special!

3 minute
Promotie de sarbatori: Can-Am Outlander L MAX 570 DPS la un pret special!

Si in acest an, sarbatorile de Craciun vin cu promotii: modelul de ATV 2016 Can-Am Outlander L MAX 570 DPS acum la un pret special: 6.849 eur + TVA, plus o garantie extinsa de 5 ani!

Gama Outlander L a fost lansata anul trecut pe piata, facand parte din segmentul bivalent de ATV-uri utilitar-recreiational, remarcandu-se printr-o fiabilitate excelenta, indiferent de destinatia sa de agrement sau utilitara, tipul de teren, altitudine sau conditii meteo. Aceasta gama a fost recomandata utilizatorilor cu un buget redus, modelele sale fiind dotate cu trei variante de echipare la fel de accesibile ca pret, in acest lineup 2016, plus doua scheme noi de culori.

2016 Can-Am Outlander L MAX 570 DPS reprezinta un ATV cu 2 locuri, cu servodirectie si tractiune integrala, avand un design modern, robust si compact, fiind usor de manevrat si pilotat, de asemenea avand un grad de siguranta ridicat. Insa cea mai mare noutate a acestui model, in comparatie cu versiunea sa anterioara, a fost dotarea cu noul motor Rotax 570, care inlocuieste motorul Rotax 500.

Cu toate ca vorbim despre un model din segmentul entry-level, noile dotari in privinta motorizarii, tractiunii sau directiei il recomanda ca un lider in clasa sa. Astfel, noul motor Rotax 570 V-Twin, SOHC, opt valve, racit cu lichid, cu transmisie CVT si EFI capata un plus de putere de 2 cp (dezvoltand 48 in total) si un cuplu mai mare cu 9%, devenind cel mai performant din clasa middle a ATV-urilor de pe piata.

Acest model beneficiaza de servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering, dupa cum ii arata si numele, care selecteaza modul de rulare adecvat terenului si conditiilor, fara o interventie anume a pilotului. Diferentialul fata autoblocant Visco-Lok QE ajuta ATV in momentul in care o roata patineaza, ori e blocata, transferand puterea si transmisia catre roata opusa. Dintre alte dotari, mentionam cadru SST G2 Geometric Contact Control rezistent, cutie de viteze CVT de inalta performanta cu treptele H-L-P-N-R, selector tractiune 2WD / 4WD, compartiment de transport etans spate 10.9 litri, jante de 12 inch din aluminiu, capacitate transport portbagaje 54.4 kg fata si 109 kg spate, sistem LinQ de atasare/detasare rapida a accesoriilor, capacitate remorcare 590kg, rezervor combustibil 20.5 litri, autonomie extinsa, afisaj de bord multifunctional digital, priza tip bricheta in consola, conector standard spate 15-A, 2 faruri de cate 35W fata, sa 2 locuri, spatar si manere sustinere pasager. Modelul e disponibil in varianta de culoare galbena.

Un model redutabil din clasa medie de ATV-uri, cu un profil usor pregnant utilitar, insa gata si pentru aventuri off-road, in promotie, la un pret special de sarbatori: 6.849 eur + TVA, plus o garantie extinsa de 5 ani. Contacteaza-ne pentru o oferta completa, in reteaua magazinelor ATVROM.