Acasă > Stiri  >  Noua Honda Africa Twin – Provocarea Off-Road

Noua Honda Africa Twin – Provocarea Off-Road

2 minute
Noua Honda Africa Twin – Provocarea Off-Road

Honda pare să-și actualizeze modelul Africa Twin, o motocicletă dedicata in special terenului accidentat. Testarea noului model online, Honda Africa Twin poreclit „Big Tank” pentru rezervorul de combustibil de 22 de litri considerat mai mare – este așteptată să aiba loc săptămâna viitoare la show-ul EICMA din Milano.

Nu exista multe informatii despre aceasta motocicleta, dar ne așteptăm ca acesta să fie inspirata de Honda Africa Twin Adventure Sports Concept, care a debutat la Osaka Motorcycle Show anul trecut.

În consecință, ne putem aștepta in Italia la mai multă putere off-road pentru Africa Twin, o ușoară reîmprospătare a stilului fiind si ea de remarcat. Rezervorul de combustibil mai mare (unitatea de stocare de până la 18 litri) va necesita modificări ale caroseriei, care include o sa plata reproiectata.

Anvelopele Knobby, ca standard, pot fi la randul lor admirate, iarsasiul este protejat de un sistem de bare de protectie. Presupunem ca motocicleta este dotata si cu un scut de protectie robust, precum si cu un sistem de prindere al bagajelor.

Considerati noul model Africa Twin ca fiind principalul adversar propus de Honda contra modelului BMW R1200GS Adventure, brandul nipon facand aceleasi schimbari pe care competitorul bavarez le aduce modelului GS in evolutia modelului GSA de catre omologii germani.