Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: Vesta incalzita Symtec Vest V Collar Kit cu discount!

Mos Craciun la ATVROM: Vesta incalzita Symtec Vest V Collar Kit cu discount!

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: Vesta incalzita Symtec Vest V Collar Kit cu discount!

Promotiile de sarbatori, valabile toata luna decembrie, cuprind si accesoriile de iarna produse de compania Symtec Inc. Pe langa kit-urile de incalzire pentru manere, sei de ATV-uri, snowmobile si motociclete, incalzitoare de picioare, se remarca si vesta incalzita pentru pilotii de vehicule powersport si motociclete Symtec Vest V Collar Kit, aflata de asemenea in promotie la ATVROM.

Vesta incalzita Symtec Vest V Collar Kit se remarca printr-un design unic, fiind confortabila si practica, incorporand tehnologia moderna, totul pentru a proteja pilotii de ATV-uri, side-by-side-uri, snowmobile sau motociclete in zilele friguroase ale sezonului rece, in aventurile off-road.

Vest-V-Collar-650x456

Vesta a fost conceputa fara guler, cu un design special, in vederea imbracarii sub orice tip de jacheta, chiar si mai subtire, avand si o greutate redusa, fiind confortabila si comoda, asigurand o lejeritate ridicata a miscarilor.

Fermoarele duble laterale ajuta la o ajustare rapida si perfecta pe corp, in functie de imbracamintea purtata sub vesta, fiind proiectata pe diferite dimensiuni, de la SM, la 4XL, astfel ca oricine, de la adult, la copil poate utiliza aceasta vesta, indiferent de masuri si proportii. De asemenea, elementele de incalzire sunt rapid si simplu detasabile/atasabile, in vederea spalarii usoare.

Elementele de incalzire au fost proiectate si realizate din fibra de carbon high tech, asigurand zone de incalzire mari – piept si spate – fara fire incomode. Partea din spate este realizata dintr-un material elastic, asigurand de asemenea o pozitie naturala in saua vehiculului, asigurand si incalzirea spatelui in aproape toata suprafata.

Din punct de vedere tehnic, vesta este prevazuta cu un conector universal de 2,5 mm, asigurand legarea la majoritatea kiturilor de control al caldurii (in special The Power Demon sau 4-Zone ATV Winter Pak, tot de la Symtec), instalate in prealabil pe vehicul, aceleasi kit-uri care asigura deopotriva si incalzirea seii, manerelor si picioarelor. Zona incalzita este asigurata de o retea de 35 W bine izolata, proiectata impotriva scurt-circuitelor chiar in caz de umezeala ridicata sau de impact direct.

179530_symtec_heat_demon_atv_winter_pak1

Asadar, pentru a evita unul dintre cei mai mari inamici ai rider-ilor in zilele de iarna, frigul, ATVROM va ofera o solutie de la Symtec, Vest V Collar Kit, produs aflat acum in promotie de sarbatori: la achizitionarea unei veste Symtec, veti beneficia de un discount de 20% in magazinele din reteaua ATVROM. Contactati-ne pentru oferta completa!