Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la snowmobilele Arctic Cat

Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la snowmobilele Arctic Cat

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la snowmobilele Arctic Cat

Sarbatorile de iarna vin cu surprize placute la ATVROM!! Vino in magazinele din reteaua ATVROM sa descoperi promotiile speciale la snowmobilele Arctic Cat, valabile in luna decembrie.

Arctic Cat, unul dintre liderii mondiali ai productiei de snowmobile, ofera un lineup 2016 atractiv, caracterizat printr-o serie de modificari, mai ales in privinta sasiului si a motorului.

headon

Astfel, in privinta sasiului, se remarca o reproiectare, cu un brat superior A-arm mai scurt si noi axe. Aceasta scurtare reprezinta rezultatul cresterii semnificative a unghiului de fuga (al axei verticale a suspensiei) cu 10 grade. Noul ax este mai ingust, fiind proiectat in vederea reducerii glisarii si virarii in zapada, renuntandu-se si la o greutate suplimentara de 1 kg pe partea din fata.

proclimb7

Skiurile au fost inlocuite cu noul model ProClimb 7, cu o parte din fata lata de 17,8 cm, care ulterior se ingusteaza la 16,5 cm, ajutand la flotare. Chila a fost si ea modificata, ajutand la reglarea directiei pe traseu. Mai departe, skiurile au crescut ca lungime, in vederea maririi stabilitatii, in timp ce sistemul de suspensii Fox Evol, prezent pe cele mai multe dintre modele, asigura o traversare lina a zapezilor, indiferent de denivelari.


Motorul solid M8000 (de 794cc, 2 cilindri, 2 timpi, EFI), capabil sa dezvolte 160 cp a ramas acelasi, pe modelele mountain, in ciuda zvonurilor privind un nou motor cu injectie directa, probabil in proiect la anul. O modificare, insa, in motopropulsie apare la ambreiaje. Ambreiajele TEAM, o modificare aftermarket foarte populara in randul utilizatorilor de Arctic Cat, a devenit o dotare standard pe majoritatea modelelor 2016. Aceste ambreiaje sunt mult mai solide, durabile si capabile sa reziste la frig, eliminand o problema care a existat anterior cu ambreiajele de fabrica.

In consecinta, modelele 2016 Arctic Cat, disponibile in reteaua de magazine ATVROM, ofera o performanta ridicata si o manevrabilitate de exceptie in mediul hibernal, constituind o varianta serioasa de luat in seama la achizitionarea unui snowmobil. Asadar, promotiile lunii decembrie te asteapta in magazinele ATVROM, vino pentru o oferta completa si atractiva.