Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: promotie cu discounturi la accesorii Symtec

Mos Craciun la ATVROM: promotie cu discounturi la accesorii Symtec

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: promotie cu discounturi la accesorii Symtec

Luna decembrie inseamna la ATVROM o luna de promotii, iar dintre produsele aflate in oferta se afla accesoriile de iarna, marca Symtec. In privinta acestor accesorii, fie ca e vorba de manere incalzite, sei incalzite, incalzitoare de picioare sau veste speciale, destinate iubitorilor de aventuri extreme hibernale, Symtec Inc. ramane unul dintre liderii industriei, prin inovatie si performanta tehnologica.

Unul dintre produsele Symtec aflate in promotie si care ar trebui sa atraga atentia iubitorilor de raiduri pe zapada, pe ATV, snowmobile si chiar motociclete, este sistemul de incalzire de sei Heat Demon Carbon Fiber Seat Warmers HI/LOW KIT. Kit-ul consta in doua incalzitoare de sa pentru motociclete, ATV-uri, UTV-uri sau snowmobile care se instaleaza foarte usor sub husa standard a seii si devine foarte eficient pe vreme friguroasa.

Symtec-Symtec-Dual-Seat-Heater-Hi-Low-Kit_575

Fiecare incalzitor are control independent, racordat la un panou de control cu comutatoare Hi/Lo prin cabluri de conectare rapida, panou care mai contine un port special proiectat pentru conectarea unei veste/jachete incalzite, ori alt device necesar.

X001-Y001_D2

Oferind un confort sporit, practic fiind insesizabil, fiecare dintre cele doua incalzitoare are dimensiunea de 28×30 cm si dezvoltand 30W / 14 V, avand capacitatea de a se incalzi rapid, putand fi setat pe incalzire puternica (HI) sau mai redusa (LO).

Incalzitoarele Heat Demon Fiber Seat se bazeaza pe fibra de carbon si au asigurata polaritate inversa si protectie la scurt-circuit, avand un grad de siguranta foarte ridicat, indiferent de conditiile meteo sau de eventualele incidente datorate rasturnarilor sau loviturilor.

Prin urmare, zilele friguroase in care sunt programate iesiri off-road sau in care sunt de realizat diverse activitati utilitare se vor incalzi ca prin minune cu ajutorul acestui kit performant de incalzire. Cu ocazia promotiilor de sarbatori, un discount de 20% la achizitionarea Heat Demon Carbon Fiber Seat Warmers HI/LOW KIT va este oferit in magazinele din reteaua ATVROM. Contactati-ne pentru oferta completa!