Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: modelele 2016 Spyder din seria F3 cu discount!

Mos Craciun la ATVROM: modelele 2016 Spyder din seria F3 cu discount!

6 minute
Mos Craciun la ATVROM: modelele 2016 Spyder din seria F3 cu discount!

In lineup-ul 2016, sase modele sport-cruising Can-Am Spyder F3 stau aliniate impetuos in fata dumneavoastra: F3, F3-S, F3-S Special Series, F3-T, F3 Limited si F3 Limited Special Series. Mai mult decat atat, aceste modele se afla in promotie de sarbatori, la achizitionarea oricarui model 2016 Can-Am Spyder F3, beneficiati de un discount de 10% in reteaua magazinelor ATVROM.

Intre toate modelele Can-Am Spyder, clasa sport-cruising cu unele accente touring e reprezentata cu succes de modelele F3, cele mai indicate pe sosele, sigur cu exceptia cruising-ului pe doua roti, insa fiecare cu farmecul sau. Toate aceste modele F3 vin cu functia DPS (Dynamic Power Steering), care furnizeaza asistenta variabila a directiei bazata pe unghiul rotii si viteza vehiculului, in rularea inainte, in timp ce in marsarier, controleaza viteza in vederea operatiunilor de parcare.

cq5dam.web.1024.1024

Cu o sa joasa in maniera motociclismului cruising (pozitia rider-ului cu picioarele in fata), cu rezervorul de combustibil situat sub sa, placerea rularii pe un Spyder F3 este unica. Si aceasta unicitate este conferita si de pozitia in viraje, unde rider-ul e supus mult mai putin fortelor laterale, simtindu-se mai degraba ca pe o motocicleta decat pe roadster-ele asa cum erau in versiunile anilor precedenti. Oricum, aceia care trec la Spyder de la motocicletele traditionale vor simti cateva diferente notabile. In primul rand, la viteza redusa, vor avea o stabilitate mult mai mare decat pe doua roti si fireste, nu asa de mare ca pe patru roti. Apoi, e vorba de comportarea in viraje, acolo unde Spyder asigura de asemenea o stabilitate mai mare, pilotul urmand sa se aplece in interiorul virajului pentru a contracara fortele laterale.

Spyder F3

Ca model de baza in segmentul sport-cruising, 2016 Can-Am Spyder F3 stabileste etalonul pentru orice alte modele. Cu o pozitie verticala de conducere, cu o serie de electronice ca dotari si o infatisare musculara desprinsa parca din seria Batman, F3 a fost menit in primul rand ca un vehicul fun si care sa asigure o prezenta vie si remarcabila pe sosele. Din moment ce nu toti rider-ii sunt creati egali, intervine sistemul U-Fit, care potriveste personalizat atat ghidonul, cat si pozitia scaritelor pentru picioare la inaltimea si stilul de echitatie dorit.

2016-can-am-spyder-f3-2w

Fiind vorba de un membru al segmentului cruising, era normal ca spatiul de depozitare sa fie generos, astfel ca F3 beneficiaza de un compartiment fata etans si blocabil, de aproape 25 litri (24,6 mai exact), care poate transporta greutati de 6-7 kg. In acelasi timp, vital pentru acelasi segment cruising, F3 dispune de asistare a consumului de combustibil, Eco-Mode Smart Assist, care anunta cand e cel mai bun moment pentru a se comuta pe acest mod, in vederea economiei de combustibil.

Disponibil in Steel Metallic Black, cu jante argintii pe fata, cu sase spite metalice, F3 devine o aparitie de exceptie pe sosele, acolo unde rider-ul se va simti cel mai bine, cu mult mai putina presiune laterala in viraje decat modelele din familiile RT si ST.

Spyder F3-S

2016 Can-Am Spyder F3-S vine cu toate caracteristicile modelului de baza si include in plus semnatura “S” si sa neagra din piele de caprioara cu striatii in relief si cusaturi rosii care sa dea o nota fancy modelului. Aripile frontale premium vin cu faruri LED de mare vizibilitate, in timp ce jantele rotilor din fata identice ca design cu modelul de baza, sunt vopsite negru lucios, special pentru acest model.

2016-can-am-spyder-f3-2w

Disponibil in mai multe variante de culori, Pure Magnesium Metallic, Pearl White sau Can-Am Red Solid Gloss, F3-S are in dotare si modul cruise control, care ofera posibilitatea rularii pe distante lungi fara variabile notabile in privinta consumului si al utilizarii motorului.

Spyder F3-S Special Series

Ca parte a pachetului Special Series de productie limitata, 2016 Can-Am F3-S Special Series include totul de la modelul de baza F3-S plus schema grafica si cromatica exclusiva Triple Black, plus semnatura “Special Series” pe sa si ornamentele de rigoare. Disponibil in Monolith Black Satin, componenta a pachetului Triple Black, F3-S Special Series are si cele sase spite ale rotilor din fata vopsite in negru cromat.

2016-can-am-spyder-f3s-14w

Spyder F3-T

Noutatea absoluta a lineup-ului 2016, alaturi de F3 Limited, 2016 Can-Am Spyder F3-T a intrat binisor in teritoriul bagger-elor (adica versiunea de drum foarte lung a cruiserelor, care e prevazuta cu aripi mai alungite si genti de tip “desaga”) cu al sau spatiu de depozitare si transport. Vorbim de un model F3 la baza, care a fost prevazut cu olum total pentru bagaje de 79,5 l, combinand trunchiul din fata cu cele doua noi genti dure tip saddlebags integrate in spate. De asemenea, in centru exista o consola cu torpedou pentru manusi sau maruntisuri.

2016-can-am-spyder-f3t-5_600x0w

Drumurile lungi, in viteza, pe autostrada, au devenit mult mai placute prin aparitia unui parbriz colorat, cu un design special care sa confere o preluare a curentilor de aer frontali prin evitarea pilotului. Suspensia spate este manual ajustabila si sasiul este apt sa primeasca remorca optionala Can-Am, daca e nevoie si circuitul ales este lung. Saua care poate primi si un al doilea pasager are un model cu perforatii, special conceput pentru aerisirea si evitarea incalzirii in drumurile foarte lungi.

Modelul vine disponibil in cea mai larga paleta cromatica a familiei F3, adica Pure Magnesium Metallic, Pearl White, Intense Red Pearl sau Steel Metallic Black, avand rotile din fata cu cele 6 spite colorate in negru stralucitor. Pe F3-T sunt disponibile ca optiuni auxiliare un sistem audio, cu patru boxe (doua boxe propriu-zise si doua woofer-e) si portul USB.

Spyder F3 Limited

Pe al doilea nou-venit in lineup-ul 2016 Can-Am Spyder, 2016 Can-Am Spyder F3 Limited, sistemul audio si portul USB optionale pe F3-T devin standard. Insa nu aici se opresc dotarile suplimentare ale Limited-ului, deoarece pe langa dotarile similare cu ale F3-T, pe acest model putem gasi un sistem de incalzire al manerelor din ghidon, dar si al suporturilor de picioare. Vorbind despre acestea, pe acest model nu mai exista scaritele de picior traditionale, ci adevarate placi-suport de picior, proiectate desigur cu gandul la confortul rider-ului. Aceasta ar fi o alta noutate absoluta, daca tot vorbeam despre noile modele Spyder aparute in acest lineup 2016.

2016-can-am-spyder-f3-limited3_600x0w

F3 Limited beneficiaza si el de trei variante grafice si cromatice: Pearl White, Intense Red Pearl sau Steel Metallic Black, dar fiind vorba de un Limited, apare acest cuvant incrustat pe sa, iar anumite parti ale carenei, motorului, precum si jantele sunt cromate.

Spyder F3 Limited Special Series

2016 Can-Am Spyder F3 Limited Special Series a luat toate dotarile modelului F3 Limited, plus pachetul Triple Black, despre care aminteam la modelul F3-S Special Series, rezultand un Spyder impresionant in schema grafica si cromatica specifica Monolith Black Satin, cum mentionam, parca desprins din filmele cu Batman. Desigur, exista aceasi semnatura “Special” pe sa si jantele vopsite cu negru cromat.

2016-can-am-spyder-f3limited ss-4_600x0w

Toate aceste modele 2016 Can-Am Spyder din familia F3 sunt disponibile in promotie la ATVROM, beneficiind de un discount de 10% la achizitionare, in toata luna decembrie. Contactati-ne pentru o oferta completa!