Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Arctic Cat

Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Arctic Cat

3 minute
Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Arctic Cat

Sarbatorile vin cu promotii la ATVROM: la achizitionarea oricarui model de ATV Arctic Cat din magazinele ATVROM, aflat in oferta noastra, beneficiati gratuit de o lama de zapada Shark Snow Plow 52 cu adaptoare.

Brandul „Arctic Cat” este bine cunoscut in intreaga lume si este unul dintre cele mai apreciate nume din industria de snowmobile si ATV-uri, dar si de accesorii. De calitatea fabricatiei si de fiabilitatea unanim recunoscuta va puteti convinge doar daca utilizati oricare dintre produsele fabricate sub numele de Arctic Cat.

In oferta ATVROM sunt prezente o serie de modele de ATV Arctic Cat din 2015, precum Arctic Cat 700i TRV XT Team Arctic Green, Arctic Cat 700i TRV XT Vibrant Red, Arctic Cat XR 700i Limited EPS, Arctic Cat 700 Diesel TRV, Arctic Cat 1000i XT Mud Pro si Arctic Cat Arctic Cat TRV 1000i XT Mud Pro.

ACCESORY2

aceasta nu reprezinta lama de dezapezire din promotie, fiind o imagine demonstrativa

Dintre caracteristicile principale ale modelelor 2015, enumeram: design-ul noului sasiu vine cu un ampatament de 132.08 cm fata de 127 cm cat avea modelul precedent pentru a imbunatati confortul si calitatea plimbarilor, noua geometrie a bratului dublu al suspensiei fata si spate ofera plimbari mai confortabile si mai placute pe toate tipurile de teren, filtrul de aer a fost relocat sub scaunul rider-ului,pentru a avea acces mai usor atunci cand doriti sa il schimbati, noul sistem de reducere a zgomotului motorului vine cu un capac exterior izolat cu cauciuc si noi garnituri oferind un nivel redus de zgomot de 8 dBA atunci cand motorul ruleaza pentru modelele 700, noul sistem EFI cu evacuare si catalizator furnizeaza o economie de combustibil de 25% si un nivel redus de emisii CO pentru performante optime in orice conditii, plus sistemul de iluminare, faruri si proiectoare cu LED pentru variantele Limited, precum si halogen pentru XT EPS, pozitia rider-ului a fost imbunatatita cu aproximativ 5 cm mai aproape de comenzi pentru confort sporit etc.

Odata cu venirea iernii, aceste ATV-uri devin redutabile atunci cand sunt prevazute cu accesorii de iarna, de aceea ATVROM ofera gratuit, la achizitionarea oricarui model de ATV Arctic Cat, o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 cu adaptoare, avand lungimea de 132cm si inaltime mai mare pentru o capacitate de deszapezire superioara. Realizate din polietilena, lamele Shark Snow Plow 52, au o structura durabila, greutate redusa, fiind prevazuta cu un sistem de montare cu arcuri de amortizare care reduc impactul atunci cand se lovesc obiecte dure.

Shark-Accessories-Shark-Snow-Plow-52-132cm-cu-adaptoare_575

Deci, combinatia unui model de ATV redutabil cu un accesoriu atat necesar, cat si eficient, reprezinta una dintre alegerile cele mai inspirate pe care le puteti face in asteptarea iernii. De aceea, cum am mentionat, promotie de exceptie la ATVROM: la achizitionarea oricarui model de ATV Arctic Cat din reteaua magazinelor noastre, primiti gratuit o lama de zapada Shark Snow Plow 52 cu adaptoare! Contactati-ne pentru o oferta completa!