Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: Can-Am Renegade 1000R X XC la un pret redus de sarbatori!

Mos Craciun la ATVROM: Can-Am Renegade 1000R X XC la un pret redus de sarbatori!

4 minute
Mos Craciun la ATVROM: Can-Am Renegade 1000R X XC la un pret redus de sarbatori!

Din sacul de promotii de sarbatori de la ATVROM se remarca o promotie speciala: ATV-ul 2016 Can Am Renegade 1000R X XC va este acum oferit la un pret cu totul special 11.399 euro + TVA si o garantie extinsa de 5 ani!

Gama Renegade a fost destinata segmentului sport si a fost gandita ca atare, urmarindu-se performanta in cursele si competitiile off-road, astfel ca cei de la Can-Am BRP s-au preocupat sa realizeze ATV-uri robuste, usor de pilotat, cu o mare manevrabilitate si cu puterea necesara.

Can-Am BRP a revolutionat, dupa doi ani intensi de cercetare, proiectare si dezvoltare, intreg lineup-ul 2016 de vehicule ATV si side-by-side, in special in privinta motorului si a sasiului, dar si a diverselor dotari, consolidandu-si pozitia de lider in industria powersports. In acest context, gama Renegade a beneficiat la randul sau de modificari importante, modificandu-se variantele de motorizare cu cele trei noi motoare Rotax, insa pastrandu-si ADN-ul prin excelenta sportiv.

2016 Can-Am Renegade 1000R X XC inseamna un ATV sportiv, in care exceleaza, pe langa puterea marita, capitolul manevrabilitate, cu al sau cadru inovator, tractiune integrala, suspensii optimizate si protectia sporita.

In inima acestui ATV descoperim un puternic motor Rotax 1000R V-Twin SOHC, racit cu lichid, cu patru valve pe cilindru, injectie EFI cu o capacitate cilindrica de 976cc si capabil sa dezvolte o putere de 89 cp, destinata adevaratei performante. Ne amintim ca in lineup-ul 2016, motoarele Rotax au fost imbunatatite ca performanta, iar in cazul de fata Rotax 1000R reprezinta cel mai puternic motor de ATV din familia Can-Am, in urma revizuirii capatand 7 cp suplimentari (crestere de 9%), cu pistoane noi si primind la randul sau dotarile motorului Maverick in privinta cap motorului si a clapetei de acceleratie.

Can-Am-Bombardier-Can-Am-Renegade-1000R-X-XC_575

Pentru a face fata provocarilor dure ale curselor si competitiilor, Renegade 1000R X XC beneficiaza de dotari de exceptie in pachetul sau performant, astfel ca amintim cutia de viteze automata CVT (cu transmisie variabila continua) cu treptele P / R / N / H / L si frana de motor standard, servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), diferential fata autoblocant Visco-Lok QE, selector 2WD/4WD in functie de conditiile de pilotare.

Sasiul optimizat la randul sau in maniera sportiva, pe un cadru cSST G2 Geometric Contact Control a fost prevazut cu un sistem de suspensii fata cu brat dublu A-arm, amortizoare FOX Performance Series 1.5 PODIUM RC2, cursa 229mm si spate brat Torsional Trailing arm Independent (TTI), cu acelasi tip de amortizoare ca in fata, dar cursa de 236 mm, sistem de franare cu 2 discuri ventilate de 214mm, etriere cu 2 pistoane atat pe fata cat si pe spate, plus jante de aluminiu de 30,48 cm cu tehnologie de fixare a anvelopei si anvelope ITP Holeshot ATR 25 x 8 x 12 in (63.5 x 20.3 x 30.5 cm) pe fata si ITP Holeshot ATR 25 x 10 x 12 in (63.5 x 25.4 x 30.5 cm) pe spate. Totodata, acest model de ATV a fost dotat cu un rezervor de 20,5 litri care asigura o autonomie mult peste medie.

La capitolul dotari de protectie si siguranta, sub Renegade 1000R X XC a fost instalat un scut de protectie din aluminiu, care asigura integritatea arhitecturii inferioare a modelului. De asemenea, o rezistenta bara de protectie se afla instalata in fata, iar pe ghidon exista aparatori de maini, tot din aluminiu.

action_53d7d0eda9820_can-am-renegade-1000-xxc-15

Alte dotari: un afisaj de bord multifunctional digital cu indicatoare de viteza, rotatii, centru de diagnoza, indicator 4×4, temperatura motorului, ceas, nivelul combustibilului si multe altele, un cadru de instalare a troliului, sistem anti-furt Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.), priza tip bricheta in consola, conector standard spate 15-A, sistem de iluminare cu 4 proiectoare de 60W fiecare, montat pe cadrul fata, plus lumini de pozitie si de franare. Modelul este disponibil deocamdata in schema grafica si culoare Digital Camo.

In concluzie, 2016 Can-Am Renegade 1000R X XC reprezinta alegerea ideala pentru un ATV sport pur-sange, de aceea ATVROM vi-l ofera in promotie de sarbatori la un pret cu discount fata de pretul afisat, adica la pretul de 11.399 euro + TVA, beneficiind de asemenea de o garantie extinsa la 5 ani. Contactati-ne pentru o oferta completa!