Acasă > Stiri  >  Linhai M550 EFI, un model ATV atractiv din toate punctele de vedere

Linhai M550 EFI, un model ATV atractiv din toate punctele de vedere

2 minute
Linhai M550 EFI, un model ATV atractiv din toate punctele de vedere

In materie de ATV-uri, producatorul Linhai atrage atentia clientilor de pretutindeni prin oferirea unui raport calitate vs. pret excelent. Acest lucru este valabil si pentru modelul ATV Linhai M550 EFI, caracterizat printr-un design robust si compact, modern. Dotarile complete de care beneficiaza acest ATV Linhai il recomanda pentru o diversitate de trasee offroad, astfel incat pilotii sa dispuna de o experienta cat mai antrenanta si agreabila.

Gama Linhai este renumita pentru fiabilitatea motoarelor, productia de motoare de mici dimensiuni fiind un obiectiv al companiei inca de timpuriu. Infiintat in 1956, brandul chinez se evidentiaza prin tehnologiile avansate si detinerea unui important centru de cercetare, principala activitate constand in construirea de vehicule tip ATV si UTV.

ATV-ul Linhai M550 EFI ofera un pachet complet de dotari offroad. Gratie motorizarii EFI cu 1 cilindru, in 4 timpi, 4 valve, 493cc care dezvolta 32CP, acest ATV poate fi folosit atat pentru diverse sarcini de munca, cat si pentru distractie. Permite personalizarea cu diferite accesorii, reprezentand o investitie inspirata pentru oricine cauta un vehicul utilitar-recreational, capabil sa se deplaseze pe teren variabil.

In plus, modelul ATV Linhai M550 EFI prezinta o capacitate de incarcare de 150 kg si de tractare de 200 kg, asigurand o eficienta sporita pentru a intampina cerinte variate. Alte caracteristici conta in dotarea cu jante de magneziu, troliu, aparatori de maini si cui de remorcare.

Tractiunea selectabila 4×4 este un factor cheie in doborarea obstacolelor intalnite in cale si contribuie la o experienta deosebita de pilotaj. In ceea ce priveste suspensiile, ATV-ul Linhai M550 EFI 2017 poseda o suspensie fata MacPherson independenta alaturi de suspensia spate cu brat dublu independenta. Franele fata si spate hidraulice pe disc reprezinta alegerea riderilor profesionisti, impactand direct securitatea activa a vehiculului si folosirea integrala a vitezei si acceleratiei sale pe parcursul exploatarii.

linhai m550 efi eps 2017