Acasă > Stiri  >  Linhai ATV a selectat Northpoint CF drept partener de investitii in America de Nord

Linhai ATV a selectat Northpoint CF drept partener de investitii in America de Nord

2 minute
Linhai ATV a selectat Northpoint CF drept partener de investitii in America de Nord

Tital, sucursala americana a grupului Linhai

Northpoint Commercial Finance a fost ales anul trecut de catre Jiangsu Linhai Power Machinery Group Corp drept partener exclusiv pentru finantarea planurilor pentru dealerii din America de Nord.

Scopul parteneriatului incheiat intre cele doua companii urmareste extinderea acestora pe piata, facilitand accesul la preturi si conditii competitive, programe flexibile si diferite servicii pentru clienti.

Vreme de peste 60 de ani, Linhai a dezvoltat si a construit motoare mici si masini electrice, in special o diversitate de motoare pe benzina in doi timpi si in patru timpi. Produsele principale ale Linhai includ ATV-uri si UTV-uri, motoare de uz general, seturi de generatoare de benzina mini etc.

“Suntem incantati sa ajutam Linhai sa isi construiasca reteaua de dealeri, oferind in acelasi timp distribuitorilor un program de finantare a inventarului de clasa mondiala si solutii flexibile de finantare care nu au fost gasite la alti finantatori”, a precizat Dan Radley, CEO al Northpoint.

Parteneriatul este rezultatul a doua companii ambitioase care isi unesc fortele pentru a dezvolta noi relatii si pentru a-si pune amprenta de afaceri si amprenta geografica. Conform intelegerii, Northpoint ofera furnizorilor Linhai o finantare de planificare gratuita pentru a facilita aducerea mai multor produse pe piata.

Linhai a simplificat procesul eliminand un pas din lantul de distributie si isi va promova produsele sub un nou brand – Tital, acronimul insemnand ‘Take It To Another Level’. Aceasta miscare permite companiei sa fie mai receptiva la nevoile clientilor, precum si sa controleze cu mai multa eficienta calitatea produselor.

Linhai Powersports USA Corporation (denumita in prezent TITAL) este sucursala americana a Jiangsu Linhai Power Machinery Group, cu sediul in Norcross, Georgia, cu distributie in intreaga America de Nord.