Acasă > Stiri  >  GTA V Bikers / online sau fa-ti clubul de motociclisti si seamana teroarea in Los Santos!

GTA V Bikers / online sau fa-ti clubul de motociclisti si seamana teroarea in Los Santos!

4 minute
GTA V Bikers / online sau fa-ti clubul de motociclisti si seamana teroarea in Los Santos!

O sa incep direct, cu doua intrebari: v-a placut serialul Sons of Anarchy? Dar seria de jocuri GTA (Grand Theft Auto)? Daca raspunsul la fiecare intrebare este negativ, atunci imi pare rau, va trebui sa asteptati urmatoarea postare, afara de situatia in care sunteti curiosi si poate va vine pofta.

lbxrln8kefz20wbzqbb6

Am ramas acum intre noi gammerii si devoratorii de seriale, carora in mod deosebit ne-au placut si saga clubului SAMCRO din Sons of Anarchy, dar si atrocitatile din GTA, indiferent ce parte. Ei bine, miliardarii de la Rockstar, compania din spatele francizei GTA sunt gata ca din 4 octombrie sa va ofere o extensie a jocului GTA V Online, numita Bikers.

pic-30201

La modul serios, nu se stie cat a contat si ce influenta a avut serialul Sons of Anarchy, insa o importanta parte din comunitatea online a jocului a cerut timp indelungat un DLC (downloadable content – o extensie care se poate descarca de pe platforma jocului) care sa aiba o sectiune specifica legata de cluburile de motociclete.

Povestile (unele reale) despre cluburile de motociclete, indeosebi celebrul Hell’s Angels, au stat la baza crearii unui serial de mare succes, Sons of Anarchy, care prezinta viata unui club fictiv de motociclisti si a membrilor sai, ale carui activtitati infractionale sunt hiperbolizate, creand senzatia ca astfel de cluburi sunt adevarate cuiburi ale faradelegii. In mod normal nu e asa sau pana la proba contrarie (FBI-ul si politiile din SUA s-au chinuit ani de-a randul sa obtina astfel de probe in cazul unor cluburi), insa nu inseamna ca ar fi niste case de rugaciune sau centre de binefacere.

gta3

Inapoi la joc! Bikers pare a fi cel mai asteptat sau printre cele mai asteptate DLC-uri pentru GTA V si se pare ca exista multe motive pentru asta. Apar arme noi si bineinteles, motocicletele. Desi centrul de greutate il reprezinta actiunea, fireste pentru un joc, producatorul a fost atent sa ofere o serie de modele de motociclete, dar si un arsenal de arme albe sau de foc, pe masura.

Practic, incepi prin a-ti crea un club de motociclisti, nu foarte mare deocamdata, de pana la 8 membri, jucatori activi online, ce vor primi diferite grade in cadrul clubului dupa modelele cluburilor reale. Ulterior, exista seturi diferite de misiuni pe care trebuie sa le indeplinesti, fie individual, fie impreuna cu clubul. Bineinteles, e vorba de misiuni la limita sau dincolo de lege, care ajung pana la razboaie intre cluburi in toata regula.

gta-v-online-bikers-dlc-1170x644

Misiunile se vor desfasura in si pe langa celebrul oras Los Santos, dar si spre nord, in “judetul” Blaine (Blaine County), unde cluburile pot obtine zone de influenta si stabilimente platitoare de taxe de protectie. Apropo de stabilimente, clubului ii va trebui si un sediu, iar jocul va permite posibilitatea de a achizitiona (probabil ca si ocupa cu forta) unele proprietati, pe care sa le transforme in sediu.

Mai departe, sediul va avea si un garaj, fireste, acolo unde exista un mecanic ce este responsabil cu repararea motocicletelor avariate in misiuni, dar si cu personalizarea modelelor detinute. La fel, exista o paleta larga de piese si componente care permit customizarea motocicletei. Si daca se pot personaliza motocicletele, fireste ca se pot individualiza personajele alese. Astfel, exista o serie mare de posibilitati de configurare a personajului, incepand cu aspectul, terminand cu tatuaje si accesorii gen lant de pantaloni sau esarfe.

maxresdefault

Din 4 octombrie va fi, deci, disponibil jocul extensie Bikers GTA V DLC, pe toate tipurile de console iar iubitorii de motociclete vor fi ocupati multe ore. Iar faptul ca se joaca online, cu posibilitati infinite de gameplay, vor fi ocupati foarte multe ore. Si asta nu e tot ce a pregatit Rockstar, dovada ca institutia “Grand Theft Auto” nu numai ca nu e in declin, ci dimpotriva, are inca o mare popularitate, compania anuntand pentru viitor si alte surprize. Ride or Die! (sau mai degraba Play or Die!)