Acasă > Stiri  >  CF Moto, pe lista favoritilor in 2018 in materie de UTV-uri

CF Moto, pe lista favoritilor in 2018 in materie de UTV-uri

2 minute
CF Moto, pe lista favoritilor in 2018 in materie de UTV-uri

Ca in fiecare an, fanii offroad-ului asteapta cu nerabdare sa vada ce modele noi de UTV-uri lanseaza cei mai renumiti producatori. Acestia nu contenesc sa progreseze in domeniu, astfel incat ne putem astepta la surprize si chiar la unele rasturnari in top.

Fara indoiala, nicio companie nu a socat publicul mai mult decat a facut-o Yamaha prin introducerea modelului UTV Yamaha Wolverine X4. Nu vom insista asupra subiectului, indreptandu-ne atentia spre urmatorul concurent, Can-Am, care a fost de asemenea preocupat sa se distinga pe piata prin linia Maverick X3, careia i se adauga editia speciala cu doi noi membri capabili de performante iesite din comun, X3 X RC Turbo si varianta Turbo R.

Nici Polaris nu dezamageste asteptarile iubitorilor de vehicule 4×4 offroad, impresionand prin linia Ranger, vestea cea mare anuntata de compania din Minnesota fiind lansarea modelului UTV Ranger XP 1000, alaturi de introducerea editiei Dynamix Turbo si editia limitata de modele General.

Honda si Textron au si ele parte de success, intrigand clientii de pretutindeni.

In ceea ce priveste compania CF Moto, se pare ca eforturile sunt rasplatite prin aprecierea si popularitatea de care se bucura actualmente in randul atv-istilor nu doar in Canada, ci si in Europa. Modelele CF Moto Z-Force sunt disponibile la un raport excelent pret-calitate. In special, atractia cea mai mare o exercita modelul UTV CF Moto ZForce 800 EXcare dispune de 63 cai putere si este dotat cu diverse accesorii, cum ar fi troliu, jante din aluminiu etc.

UTV-ul sport Z-Force 500, desi beneficiaza de doar 38 CP si modelele utilitare CF Moto U-Force 800 si 500 se afla de asemenea pe lista consumatorilor in 2018, oferind caracteristici standard variate pe care nu le regasim in oferta competitiei. Cu certitudine, merita sa mentineti un ochi atent la activitatea companiei canadiene, pentru ca se zvoneste ca CF Moto va fi promotorul unor mari schimbari in viitorul apropiat…