Acasă > Stiri  >  Despre cum Kanye West nu a primit cel mai scump Can-Am Spyder

Despre cum Kanye West nu a primit cel mai scump Can-Am Spyder

3 minute
Despre cum Kanye West nu a primit cel mai scump Can-Am Spyder

Kanye West, spun cativa jurnalisti de la Daily Mail si Hollywood Life, a primit in urma cu aproape doua saptamani, de la Mos Craciun, un Can-Am Spyder.

Pentru aceia care nu stiu cine e Kanye West, deschidem o paranteza si explicam: este vorba despre un rapper si producator muzical american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 2000; este insurat cu actrita Kim Kardashian (motiv pentru care uneori e ironizat ca Mr. Kardashian), fiind in prezent unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondena americana si internationala. Mai departe, pentru detalii, folositi cu maxima incredere motoarele de cautare pe internet.

kim11

Pentru aceia care nu stiu ce inseamna Can-Am Spyder, nu le mai recomandam nimic, exista o posibilitate extrem de mare sa nu se afle tocmai pe site-ul indicat.

Asadar, intorcandu-ne la stire, Mos Craciun intruchipat placut de sotia sa Kim Kardashian, i-a oferit lui Kanye un model Can-Am Spyder, de culoare matt-silver, fapt demonstrat de un live-stream direct de pe site-ul lor in ziua de Craciun, ce dezvaluia cum pregateste intreaga familie vehiculul inainte de a-l oferi artistului.

kanye-canam-427x480

Pana aici, toate bune si frumoase, insa jurnalistul de la Daily Mail a observat un aspect destul de intrigant. Fireste, fiind vorba despre un cadou, nici o vorba si nici un indiciu despre valoarea acestuia. Numai ca jurnalistul respectiv nu s-a oprit la a constata ca e vorba de un Can-Am Spyder, ci a vrut sa afle si despre ce model este vorba. Facand diverse comparatii intre ce s-a putut distinge dintr-un live-stream nu tocmai clar si catalogul Can-Am, a aparut surpriza: nu e vorba de cel mai scump Spyder din lista!!

Pai se poate, doamna Kardashian? Ati facut cadou un model din mijlocul listei, ca si cum ar fi fost o alegere la intamplare, doar culoarea (probabil?!) sa se potriveasca? Cand exista varful de gama (standard) la aproximativ 30.500 USD – Spyder RT Limited, dvs. sa va cadorisiti sotul cu un model de doar putin peste 20.000 de dolari?

kanye-canam2

Intr-adevar, se pare ca achizitia facuta e un Spyder F3 de baza, insa macar putem spera ca a avut in vedere sistemul audio, oferit ca dotare optionala pentru acest model. Si mai crestem un pic nota, deoarece, in varianta standard, F3 vine doar cu o optiune de culoare, Steel Black Metallic, deci putem vorbi despre un custom paint job cu un cost suplimentar.

Deci, ceva ceva bataie de cap a avut doamna Kardashian, in alegerea si customizarea modelului pentru sotul sau, sa nu mai fim malitiosi. Si in definitiv, cel mai frumos cadou i l-a oferit la inceputul lunii, un fiu pe nume Saint (nu comentam), asa ca acest Can-Am Spyder F3 oferit de Craciun aproape nu ar mai conta.

E drept, ca si Kanye a avut ce oferi sotiei sale, nu mai putin de 150 de pachete continand cadouri care de care mai extravagante si costisitoare (haina de blana colorata Saint Laurent, o salopeta Prada sau o rochie semnata Louis Vuitton, printre multe altele), insa ne oprim aici, pana nu tabloidizam complet acest blog!

Morgan-4_1834815i

Daca a parut prestatia unui carcotas, pana aici, ei bine exista publicatii de specialitate din lumea moto care au dezvoltat stirea in diferite directii, ajungandu-se nu numai sa se critice decizia de a se oferi cadou de Craciun un Spyder decent ca pret, dar sa se dea eventuale alternative precum Polaris Slingshot, Tanom Invader sau excentricul Morgan Three-Wheeler. Dar n-a intrat timpul in sac, vor mai fi sarbatori de iarna…